Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Gramatica limbii romane in scheme

      Gramatica limbii romane in scheme

      4.0 / 10 ( 6 voturi)
      Varsta recomandata:
      14-16 ani, 12-14 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      378
      ISBN:
      9786066156592
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Această lucrare, ajunsă la cea de a noua ediție, a avut un parcurs pe care nu l-am sperat la început. Când s-a născut ideea de a încerca să concepem o gramatică practică, am avut în vedere propria noastră experiență din timpul studenției, când pregăteam examenele, concepând schițe care să ne ajute atât la înțelegerea normelor stabilite de această știință, cât și la reprezentarea raporturilor dintre elementele structurale, într-o proiecție grafică.


      Propriile rezultate la examenele de gramatică ne-au determinat să concepem un sistem prin care să punem la dispoziția celor interesați de acest obiect(fie din pasiune, fie din necesitatea pregătirii unui examen) un parcurs sigur și verificat în atingerea obiectivului. Sigur că acest demers nu ar fi fost posibil fără rolul esențial al profesorilor noștri, cărora le purtăm și astăzi o nestrămutată recunoștină: la literatura română, academicianul Șerban Cioculescu, la istoria limbii, acdemicianul Gabriel Țepelea, la limba română contemporană, Gh. N. Dragomirescu și alte somități ale timpului.

      De fapt, la baza acestei cărți au stat încurajările și sprijinul nemijlocit al Profesorului nostru, acad. Gabriel Țepelea, un reputat specialist în istoria limbii, politician de înaltă ținută, ca prim-vicepreședinte al PNȚ-CD, deputat și președinte al Comisiei de cultură din Camera Deputaților.

      Academicianul Gabriel Țepelea a avut disponibilitatea de a ne credita, dându-ne girul specialistului care a simțit, citind manuscrisul, că într-adevăr propunerea noastră îndeplinește condițiile cerute unei lucrări de utilitate pentru cei dispuși să studieze.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.