Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Impreuna. Editia 2011

      Impreuna. Editia 2011

      6.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Nr. pagini:
      496
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734625284
      Dimensiuni: l: 10.6cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In presa franceza, Impreuna este considerat unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste. Cartea, tradusa in peste 40 de limbi, a fost ecranizata de celebrul regizor francez Claude Berri, cu simpatica Audrey Tautou in rolul feminin principal.

      Aparut in martie 2004, romanul Impreuna este unul dintre cele mai mari succese ale inceputului de secol XXI in Franta. In viziunea autoarei, oamenii se pot salva numai prin iubire. Actiunea se petrece la Paris, in zilele noastre, in decursul unui an. In roman apar patru personaje principale: un tinar aristocrat, o tinara pictorita fara adapost, o bunica pe punctul sa abandoneze lupta cu viata si un chelner lipsit de maniere. Toti patru ajung sa locuiasca sub acelasi acoperis. Patru oameni care, la inceput, par sa nu aiba nimic in comun si care ajung sa se cunoasca pe ei insisi si sa-si daruiasca iubirea celorlalti. Extraordinara fluenta a romanului se datoreaza stilului direct si alert, vietile celor patru angrenind o adevarata radiografie a Parisului contemporan.
      „Impreuna este epopeea a patru oameni loviti de soarta, in care regasim intacte magia verbului Annei Gavalda si arta ei de a imbina realismul si oniricul. Un roman admirabil care ne face sa iubim viata.” (Lire)

      „De-a lungul celor 500 de pagini, zimbim, simtim cum ni se stringe inima, ridem in voie pentru ca Impreuna are un umor nebun. {i o infinita duiosie.” (Elle)

      „Atita fericire se ascunde intre paginile acestei carti, incit ar fi o mare pierdere sa o ratati. E plina de haz, de speranta, de farmec. Cititi-o fara moderatie!” (Panorama)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.