Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      In gradina capcaunului

      In gradina capcaunului

      8.0 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      232
      ISBN:
      9786069781753
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Captivant, erotic si indraznet, In gradina capcaunului ofera o explorare a sexualitatii, a adictiei si a nevoii unei femei de a simti ca traieste.

      Adele si Richard formeaza un cuplu parizian perfect. Tineri si frumosi, au cariere de succes si vieti sociale implinite. Ea este jurnalista, el este medic si au impreuna un copil pe care, cel putin aparent, si l-au dorit foarte mult si care le-a consolidat relatia.
      Privit de la distanta, mariajul lor pare fara cusur, insa daca te apropii, fisurile care-l strabat devin vizibile, distorsionand imaginea si facandu-te sa te intrebi care este adevarul din spatele mastilor.
      Adele e plictisita de slujba si de mariajul ei, fiind stapanita de o nevoie insatiabila de sex. Isi face programul in functie de aventurile ei extramaritale, ajungand tarziu la serviciu si mintindu-si sotul, pana cand, intr-o zi, cade intr-o cursa pe care si-a intins-o singura.
      Scris intr-un stil elegant, dar deloc neutru, In gradina capcaunului ii conduce pe cititori prin labirintul dorintelor catre intelegerea singuratatii, aratandu-le ca destinul nostru, al tuturor, este cautarea autenticitatii. - The Independent
      Un roman socant! O alegere indrazneata a juratilor care decerneaza Prix de La Mamounia, premiu marocan menit sa promoveze literatura din aceasta tara in Franta. Manuscrisul a reusit cumva sa treaca de cenzori, dar cu siguranta nicio editura din Maroc n-ar fi indraznit sa-l publice. - The Irish Times
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.