Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      In spatele blocului

      In spatele blocului

      5.9 / 10 ( 8 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      264
      Colectie:
      ISBN:
      9786067589146
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pentru toti copiii din anii ’80, in spatele blocului incepea o lume in sine, cu jocuri, prietenii, cutume si reguli proprii. In spatele blocului iti dadeai intalnire prin biletele trimise „cu posta“ prin prieteni si „ti se cerea prietenia“, tot acolo sareai coarda, jucai elasticul, leapsa, hotii si vardistii. Pentru multi dintre adultii de azi, mare parte din copilaria si adolescenta in comunism s-a petrecut in spatele blocului, nu doar la cozi pentru alimente pe cartela si invatat pentru examenul de treapta. In spatele blocului nu erau parcarile pline de masini de azi, erau comunitati de copii mai mari si mai mici, de adulti si batrani, o lume a socializarii greu de inteles pentru indivizii solitari ce am ajuns douazeci si ceva de ani mai tarziu.


      In romanul Marei Wagner imaginile gri ale ultimei perioade comuniste, cea tinuta minte mai ales pentru lipsa de alimente, caldura si curent, sunt strabatute de culori vii si o doza sanatoasa de optimism. Un roman pentru tinerii de atunci si pentru tinerii de azi, pentru reamintire si pentru tinere de minte, despre viata obisnuita a unei adolescente ce se descopera pe sine intr-un univers care pare sa-i scape de sub control.


      „Proza a adolescentei sub comunism, din seria confesionala, scrisa cu implicare si cu talent, cartea Marei Wagner se integreaza unui trend literar nascut din nevoia unanima de a marturisi despre o lume intunecata. Cu grija pentru poveste, romanul degaja emotie autentica, participare si nu in ultimul rand o vocatie a dialogului.“

      Doina Rusti
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.