Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Inghite Platon, nu Prozac!

   Inghite Platon, nu Prozac!

   Aplicarea intelepciunii eterne la problemele de zi cu zi
   6.8 / 10 ( 5 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2010
   Editura:
   Nr Pag:
   512
   Traducatori:
   Florin Lobont
   Titlu Original:
   Plato, not prozac
   ISBN:
   9789737073556
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

    Alege filosofia potrivită la momentul potrivit!

   Pune-ti gândirea în slujba autocunoaşterii şi fericirii.
   Cei mai mari gânditori ai lumii, din Antichitate şi până astăzi, te pot ajuta să găseşti o soluţie pe măsura propriilor tale convingeri! Fie că te afli în faţa unei dileme, fie că vrei să-ţi îmbunătăţeşti relaţia de cuplu, să duci un stil de viaţă corect, să faci faţă unei schimbări în carieră sau să găseşti sensul vieţii.
   A fost o vreme când filosofia însemna mult pentru oamenii obişnuiţi, iar ideile filosofilor erau puse în practică. Socrate a dezbătut chestiuni vitale în piaţa publică, iar Lao Tze şi-a folosit principiile filosofice pentru a străbate calea spre fericirea personală şi armonia socială. Acum, la începutul unui nou mileniu, o mişcare unică numită Consiliere Filosofică a reuşit să readucă filosofia la funcţia ei originară, combinând înţelepciunea şi practica pentru a-i ajuta pe oameni să-şi rezolve problemele de zi cu zi.
   Uită şedinţele scumpe de psihoterapie, medicaţia şi tratamentele îndelungate! Cartea profesorului Lou Marinoff abundă în studii de caz provenite din experienţa specialiştilor în consiliere filosofică şi demonstrează eficienţa filosofiei în a-i ajuta pe oameni să simtă, să gândească şi să trăiască mai bine.

   Lou Marinoff, doctor în filosofie, este presedintele fondator al Asociaţiei Americane a Filosofilor Practicieni si profesor asociat de filosofie la City College în New York.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.