Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Istoria terorismului. De la asirieni la jihadisti

      Istoria terorismului. De la asirieni la jihadisti

      7.8 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      640
      Colectie:
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067930993
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Volumul semnat de Randall D. Law are multe merite care i-au recomandat traducerea în limba română: este scris pe înțelesul publicului larg, are dimensiuni prietenoase și ne ajută să renunțăm la prejudecata că terorismul este un fenomen «recent», de care ne-am putea debarasa ca de o modă oarecare. Pentru occidentalul obișnuit, terorismul apare fie ca ilustrare a extremismului de stânga sau de dreapta, fie ca manifestare a jihadismului, adică a islamului radicalizat, de matrice preponderant arabă. Este sufficient să citim cartea de față pentru a constata că, în realitate, eticheta de «act terorist» poate fi aplicată unei raze geografice, istorice și doctrinare mult mai întinse. Nu este doar un prilej de a (re)citi istoria universală printr-o grilă inedită, ci și un argument (dezagreabil, dar, la limită, consolator) în favoarea ideii că nu vom «scăpa» prea curând de riscurile – și cumplitele bilanțuri – ale acțiunilor teroriste.” Teodor Baconschi

      „Excepțional de bogată și sofisticată în analiză, mult așteptata ediție revizuită a cărții lui Randall D. Law, Istoria terorismului, este o apariție bine-venită, care se adaugă altor lucrări de specialitate și se adresează atât studenților și profesorilor, cât și analiștilor din domeniul securității, politicienilor sau publicului larg.”

      Profesor George Kassimeris, Universitatea Wolverhampton

      „Terorismul continuă să evolueze, nu să se erodeze. Profesorul Law, în această a doua ediție, continuă să examineze evoluția fenomenului până la ISIS și alte organizații violente și oferă amănunte în plus care ne ajută să înțelegem terorismul de azi. Autorul ne îndeamnă să-i citim cartea pentru a înțelege bine terorismul, istoria acestuia, modul de a gândi și motivarea celor care îl practică.”

      Colonel (r.) Ed Rowe, Armata Statelor Unite ale Americii

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.