Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Istorioare cu cosite

      Istorioare cu cosite

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Varsta recomandata:
      10-12 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      132
      Serie:
      ISBN:
      9786069327999
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      După o lungă aşteptare, avem bucuria să vă anunţăm apariţia unui nou volum al seriei Andilandi. De această dată însă Sînziana Popescu nu v-a pregătit un roman, ci o selecţie de poveşti despre Zânele din Celălalt Tărâm: Istorioare cu cosiţe.
      Dacă deja aţi citit primele trei romane ale seriei Andilandi, cu siguranţă vă întrebaţi ce se întâmplă cu fiinţele Celuilalt Tarâm atunci când copiii nu trec pe acolo. Precis sunteţi curioşi să aflaţi cum şi cât trăiesc creaturile din Ţinutul Păsării Măiestre, pe cine îndrăgesc, cu cine se luptă sau cu ce se îndeletnicesc în mod obişnuit, cât e ziulica de lungă. Acest volum de Poveşti din Tărâmul lui Andilandi e menit să vă satisfacă curiozitatea.
      Din nenumăratele întâmplări ale Celuilalt Tarâm, Sînziana Popescu le-a ales pe cele mai însemnate şi le-a grupat în trei volume. Primul, cel de faţă, numit Istorioare cu cosiţe, include cinci poveşti despre Zânele Celuilalt Tărâm: „Povestea Vâlvei care iubea violetele”, „Cea mai mică Zână din lume creşte mare”, „De-a Zmeii şi Blajinii”, „O zi din viaţa unei Doamne” şi „Sânzienele şi Castelul de Fum din Poiana Vie”.
      Dacă vă vor fi pe plac, fiţi pregătiţi să căutaţi şi următoarele două volume de Poveşti din Tărâmul lui Andilandi: Peripeţii cu zale, despre cei mai de temut războinici ai ţinutului, şi Aventuri cu aripi, despre animalele vrăjite din Celălalt Tărâm.
      De menţionat că volumele sunt ilustrate cu frumoasele desene semnate de Cireşica Litinschi-Cuciuc. În speranţa că veţi îndrăgi poveştile noastre, nu ne mai rămâne decât să vă urăm lectură plăcută!
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.