Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Jocuri de putere

      Jocuri de putere

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      288
      Colectie:
      ISBN:
      9786063313004
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In ciuda faptului ca si-a dovedit abilitatile in calitate de director executiv al unei companii high-tech de miliarde de dolari, cu sediul in Palo Alto, California, Fiona Carson, absolventa a Universitatii Harvard, trebuie sa faca fata in continuare provocarilor de zi cu zi. Mama singura, devotata, strateg de inalta tinuta si negociator dur, Fiona isi cantareste atent fiecare decizie si isi rezerva fiecare moment liber pentru a-l petrece cu copiii ei. Ca femeie intr-o lume a barbatilor, ea este supusa constant izolarii si presiunii.


      La kilometri distanta, in Marin County, Marshall Weston se desfata cu roadele realizarilor sale. Sotia lui, Liz, si-a sacrificat propria cariera in domeniul dreptului, ca sa-i creasca pe cei trei copii ai lor si sa-l sprijine pe Marshall la fiecare pas. Competent, perspicace si cu o conduita ireprosabila, Marshall este un director executiv model, iar puterea pe care o detine nu face decat sa-i potenteze charisma si sa-i hraneasca vanitatea. Dar, pentru a-si mentine pozitia, el ascunde secrete care i-ar putea distruge viata in orice clipa.

      Asemenea multor femei de succes, Fiona si-a sacrificat viata personala pentru cariera, in timp ce Marshall risca in fiecare zi, prin actiunile sale, declansarea unui scandal de proportii. Vietile lor ca directori executivi ai unor companii importante se dovedesc a avea un cost imens. Oare cat de mare e pretul pe care sunt dispusi ei sa-l plateasca? Pe cine sunt dispusi ei sa sacrifice pentru a ramane in varf? Pe cei dragi sau pe ei insisi?
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.