Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Jurnalul Meu Trasnit pentru vacanta
      Jurnalul Meu Trasnit pentru vacanta

      Jurnalul Meu Trasnit pentru vacanta

      7.6 / 10 ( 25 voturi)
      Varsta recomandata:
      10-12 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      144
      ISBN:
      9789734720866
      Dimensiuni: l: 10cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Bestseller-ul internațional JURNALUL MEU TRĂSNIT (Wreck This Journal) al faimoasei artiste și autoare Keri Smith continuă în România cu JURNALUL MEU TRĂSNIT PENTRU VACANȚĂ! Te poți bucura de el pe toată perioada vacanțelor și călătoriilor, oriunde te-ai afla în lume! Conține provocări noi, pentru aer liber, dar și multe activități preferate din jurnalul anterior. Ieși din casă! - este timpul să pornești într-o nouă aventură și să umpli paginile jurnalului cu tot felul de obiecte trăsnite, să desenezi, să mâzgălești și să distrugi paginile, dar nu oricum, ci într-un mod creativ. Nu uita motto-ul lui Keri Smith: A CREA ÎNSEAMNĂ A DISTRUGE.

      De oriunde ai începe și oriunde te-ai opri, această carte îți oferă mereu ceva interesant de făcut. Este o explorare a însăși creativității.

      (Buffalo News)

      Keri Smith este o binecunoscută artistă conceptuală canadiană, autoarea a numeroase bestseller-uri despre creativitate: Wreck This Journal/ Jurnalul meu trăsnit, This Is Not a Book/ Aceasta nu este o carte, How to Be an Explorer of the World/ Cum să fii un explorator al lumii, Mess / Manualul accidentelor și greșelilor, Finish This Book / Termină aceasta carte și multe altele - cărț›i apărute în românește la Editura Paralela 45. Keri Smith își încurajează cititorii să se angajeze într-un proces activ de distrugere a cărților: îi invită să găurească paginile, să le păteze cu tot felul de substanțe, sucuri, cafea, să le acopere de pământ sau să le ude cu picături de ploaie... și multe alte sugestii trăsnite. Grație sensibilității unice a autoarei, fiecare dintre noi descoperă o artă nouă și o metodă unică de a aborda scrierea unui jurnal și de a uita de angoasa paginii albe, angajându-se într-un proces cu totul creativ.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.