Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      La turneul Final din Hexagon

      La turneul Final din Hexagon

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      228
      Colectie:
      ISBN:
      9789737097842
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Prin bunăvoința și găzduirea ce mi-a fost acordată de ziarul RING pe parcursul campaniei de calificare, de fiecare dată am reținut, așternut pe hârtie și publicat în editoriale aspectele cele mai semnificative care mi s-au părut a rezulta din fiecare joc al echipei naționale și din celelalte jocuri ale colegelor de grupă.

      Timpul a făcut ca rezultatele să fie destul de interesante și să ducă la desprinderea a două echipe, România și Irlanda de Nord, lăsând la o parte Grecia care, cu selecționerul „italian”, a început foarte greu meciurile din grupă. Ungaria s-a agățat a treia și a fost mai întotdeauna o amenințare la primele locuri.

      Cugetând mai mult și recitind nu numai ceea ce am publicat ci și aspecte din baza mea de date privind calificările pentru turneul final al Campionatului European, gândul m-a dus în direcția de a pune pe hârtie toate aceste elemente deoarece sunt mulți și aceia care nu au privit cu interes, cu atenție drumul calificării care, până la urmă, a adus România la meciul de gală inaugural de la Paris și, interesant, calificarea s-a realizat fără nicio înfrângere și doar cu două goluri la pasiv.

      Mi-am zis că, rescrise, aceste aprecieri pot da o culoare mai particulară calificării noastre și apoi, mergând mai departe, la pregătirea finală pentru turneul din Franța, date pe care, din nou, le-am inserat în unele cronici publicate, mi-am luat inima în dinți și am scris această carte.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.