Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      Miile de tehnologii ale extazului

      Miile de tehnologii ale extazului

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicării:
      2019
      Editura:
      Tip copertă:
      Paperback
      Traducatori:
      Tiberiu Neacsu
      ISBN:
      9786060230861
      Adaugă în coș
      27.00
      Livrare în 24h! (a doua zi) În stoc

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 75 de lei.
      Retur gratuit în 15 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Mai feroce, mai obsesiv, mai profund decât orice poet de la Berryman încoace (cu care nu seamănă în vreun fel), Bidart explorează vina individuală, dilema nerezolvabilă. – Louise Glück

      Când vorbește, șovăielnic, apoi fluent, mergând din ce în ce mai departe, căutând perfecțiunea, pot simți încrederea brută în primordialitatea emoției, încrederea în arta ca emoție. – Langdon Hammer

      [Frank Bidart] și-a dedicat viața literaturii și crede că scrisul trebuie să fie din ce în ce mai adânc, din ce în ce mai ambițios, mai onest, mai puțin autosuficient, mai puțin predictibil […]. – Lloyd Schwartz

      Frank Bidart (n. 27 mai 1939, Bakersfield, California) e un poet american, câștigător al mai multor premii importante, printre care Shelley Memorial Award, Wallace Stevens Award, Bollingen Prize for Poetry, National Book Award sau Pulitzer. A studiat la Universitatea din California, apoi la Harvard, sub îndrumarea lui Robert Lowell sau Elizabeth Bishop. Este profesor la Wellesley College și locuiește în Cambridge, Massachusetts. Poemul său, „Herbert White”, a fost ecranizat într-un scurtmetraj, de către James Franco.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.