Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      ×

      Dragi clienți, depozitul nostru se mută în casă nouă. Vă cerem scuze pentru variațiunile de stocuri. Vă mulțumim pentru înțelegere

      Minighid de fonduri de hedging

      Minighid de fonduri de hedging

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      272
      ISBN:
      9786067220582
      Dimensiuni: l: 12cm | H: 17cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Minighid de Fonduri de Hedging este o lectură esenţială pentru oricine vrea să investească în acest domeniu profitabil, dar misterios. Cartea oferă instrumentele şi informaţiile necesare pentru a înțelege modalităţile prin care fondurile de hedging au crescut atât în ceea ce priveşte dimensiunea, cât şi importanţa în cadrul comunităţii investiţionale.


      Explorând toate aspectele, de la tehnicile financiare pe care managerii fondurilor de hedging le folosesc pentru a reduce riscul, pentru a crește randamentele şi pentru a minimiza corelaţia cu pieţele de acţiuni şi obligaţiuni, până la multitudinea de strategii investiţionale pe care le aplică, această carte vă garantează toate cunoştinţele necesare. Cel mai important lucru este că anulează concepţia predominant greşită că investiţiile în fondurile de hedging sunt mai riscante decât cele în alte clase de active.

      Anthony Scaramucci pare să realizeze inimaginabilul – invită oamenii în lumea plină de mister, inaccesibilă şi complicată a fondurilor de hedging. Plin de informaţii valoroase, anecdote vesele şi poveşti spuse de specialiștii în domeniul fondurilor de hedging, acest ghid lipsit de jargoane, este scris cu claritate şi uşor de înţeles.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.