Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Mintea organizata

      Mintea organizata

      Cum sa gandesti corect in era supraincarcarii informatiei
      4.8 / 10 ( 19 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      744
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067220513
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Era informației este cu siguranță minunată, dar ne scufundă în big data, little data și tot ceea ce se află între ele. Pe măsură ce dau năvală în viața noastră cotidiană știri, texte, facturi, aplicații, creații artistice și sfaturi, suntem nevoiți să luăm decizii mai multe și mai rapide decât oricând în trecut. Nu-i de mirare, așadar, că americanul mediu declară frecvent că-și pierde cheile de la mașină sau ochelarii de citit, că ratează întâlniri și că se simte epuizat de efortul pe care trebuie să-l facă pentru a ține pasul cu viața... Așa se face că unii oameni au ajuns să susțină cu tărie ideea de management al hiperfluxului de informații.

      În Mintea organizată, în capitole incitante și amuzante despre orice – de la sertarul cu mărunțișuri desperecheate din bucătărie până la îngrijirea sănătății și jocurile de noroc din Las Vegas sau de la cele patru componente ale sistemului atenției umane până la raționamentul bayesian–, Levitin prezintă cum se pot aplica în viața cotidiană ultimele cercetări din neuroștiința atenției și memoriei, pentru a fi în stare să ne organizăm mai bine locuința, locul de muncă și viața.

      Daniel J. Levitin face mai multe observații pertinente decât oricare alt specialist în neuroștiințe din câți cunosc eu. Mintea organizată este inteligentă, importantă și excelent scrisă.
      Daniel Gilbert, Harvard University, autorul cărții Stumbling on Happiness

      Mintea organizată este o sinteză erudită a propriilor cercetări ale autorului, a recentelor progrese în modul nostru de-a înțelege atenția și memoria, precum și o perspectivă profundă asupra modalităților în care funcționează mintea omenească.
      Stanley B. Prusiner, MD, laureat al Premiului Nobel, director al Institute for Neurodegenerative Diseases de la University of California, San Francisco

      O carte sclipitoare și incitantă despre știința gândirii. Mintea organizată oferă instrumentele de care avem nevoie ca să înțelegem și să stăpânim potopul de informații care ne asaltează în fiecare zi.
      Jerome Groopman, MD, și Pamela Hartzband, MD, Harvard Medical School, autorii cărții Your Medical Mind

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.