Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Muntele Sacru
      Muntele Sacru
      Muntele Sacru

      Muntele Sacru

      Invataturi secrete din Grota Inteleptilor
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      272
      Traducatori:
      ISBN:
      5948417080442
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      3300
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Talmacitor perseverent al invataturilor tibetane, Lobsang Rampa ne conduce spre un vechi tezaur al Cunoasterii: pestera ascunsa sau Grota Inteleptilor, acolo unde lamasii cerceteaza intelesurile vietii si ale mortii, tainele marilor puteri oculte (hipnotismul, telepatia, clarviziunea), precum si misterul reincarnarii. Ca si celelalte lucrari ale sale, cartea de fata abunda in detalii inedite, legate de stiinta milenara a iluminarii, a dobândirii cunoasterii si a puterii, pe care autorul o face cu dezinvoltura accesibila cititorului contemporan, determinându-l sa-si puna intrebari dincolo de cotidian.

      *
      Aceasta lucrare se refera in principal la esoterism si la puterile omului. Legile Vietii sunt simple si este inutil sa fie infatisate ca niste culte mistice sau pseudo-religii; este de asemenea inutil sa fie prezentate drept "revelatii divine". Nu are importanta cine are capacitatea de a accede la aceste "revelatii", insa este demna de lauda stradania de a le face cunoscute.
      Nici o religie nu detine in mod exclusiv cheile Raiului si nimeni nu va fi osandit la ispasire vesnica pentru ca a intrat cu palaria pe cap intr-o biserica, sau ca nu si-a scos incaltarile la intrarea intr-o moschee. In Tibet, pe portile lamaseriilor sta scris: "O mie de calugari, o mie de religii". Puteti imbratisa orice fel de credinta doriti: din moment ce religia voastra va spune "purtati-va fata de altul asa cum ati dori ca acesta sa se poarte fata de voi", veti fi niste alesi atunci cand va rasuna Chemarea de pe urma.
      Daca ar fi sa dam crezare unora, Stiinta interioara poate fi dobandita numai practicand un anumit cult si, in plus, contribuind cu generozitate la sustinerea acelui cult. Legile Vietii spun doar atat: "Cautati si veti gasi".

      Lobsang Rampa
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.