Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Noaptea de garda

   Noaptea de garda

   10.0 / 10 ( 1 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2015
   Nr Pag:
   72
   Colectie:
   ISBN:
   9789732331279
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Cistigatoarea Concursului de Debut al Editurii Cartea Romaneasca, editia 2014

   Noaptea de garda este un volum dur, construit din patru secvente, care prezinta evolutia unui medic neurolog prin toate etapele vietii profesionale. Vorbim in aceasta carte de un amalgam motivational, de disectii pe cadavre in sali de anatomie, de aspiratii profesionale de tot felul, de garzi, pacienti, pierderi, tulburari și devieri emotionale, precum și de crize existentiale, ancorate in „datele” unei povestiri autobiografice cu inserturi de specialitate.

   „Primul lucru care surprinde la acest debut este chiar flexibilitatea structurii poetice, disponibilitatea materiei de a se reorganiza pe diverse registre, fie ele gingase, fie macabre, dure sau tehnice. Nu avem aici o poezie care sa-si lase cititorul in zona comoda, calduta a previzibilului, ci una care se joaca (serios, bineinteles) cu planuri aparent ireconciliabile. Un expresionism autentic, polemic, visceral.” (Bogdan-Alexandru Stanescu)

   „Volumul a fost scris in patru ani. Scriu foarte rar, din lipsa de timp. Am constatat finalizind cartea cit de benefica a fost aceasta experienta, realizata prin introspectie si raportare la evenimente esentiale pentru mine, apropiindu-ma totodata si de functia terapeutica a literaturii.” (Ionelia Cristea)

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.