Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala
      O educatie emotionala

      O educatie emotionala

      5.6 / 10 ( 78 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      336
      Traducatori:
      ISBN:
      9786069801079
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Adaugă în coș
      4300
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited
      Livrare astăzi cu bicicleta.
      Livrare în 24h! (a doua zi)

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!

      Descriere

      ,,O persoană inteligentă emoțional știe că iubirea este o calitate, nu un sentiment, și că presupune încredere, vulnerabilitate, generozitate, umor și înțelegere sexuală. O persoană inteligentă emoțional își alocă timpul necesar pentru a își da seama ce îi conferă sens vieții sale profesionale și are încrederea și tenacitatea de a încerca să găsească un echilibru între prioritățile sale interioare și solicitările venite din partea lumii exterioare. O persoană inteligentă emoțional știe să spere și să fie recunoscătoare și, în același timp, să rămână fermă în fața structurii esențialmente tragice a existenței.,, Alain de Botton

      ,,Lui Alain de Botton îi plac subiectele mari și complexe despre care scrie cu o inocență nedisimulată.’ Observer

      ,,Maturitatea emoțională nu e ceva ce ni se întâmplă în timp ce noi așteptăm pasiv, necesită educație timpurie, disponibilitate spre învățare și practică neobosită. E ceea ce ne oferă Alain de Botton, una dintre cele mai lucide și lirică minte a vremurilor noastre, în O educație emoțională.” Maria Popova, Brain Pickings

      Inteligența emoțională e un concept care continuă să sune destul de ciudat, pentru că tindem să o percepem drept o capacitate unitară, și nu ca ceea ce este de fapt: un cuvânt atotcuprinzător pentru ceea ce reprezintă în realitate o suită de calități, direcționate spre o multitudine de obstacole diferite. Există inteligență matematică și culinară, inteligență legată de literatură și inteligență față de animale. Putem fi siguri că nu există o persoană complet inteligentă – și probabil nici vreuna de-a dreptul proastă. Suntem cu toții nemaipomenit de pricepuți la a ne da peste viețile peste cap, indiferent de prestigiul gradului nostru universitar, și suntem mereu în stare să contribuim sincer la ceva, oricât de neortodoxe ne-ar fi calificările.

      Într-o epocă a confuziei morale şi practice, cărțile de autocunoaștere au nevoie iminentă de regândire şi reabilitare. Colecţia The School of Life susţine această direcţie discutând o serie de probleme ale vieții, printre care sănătatea mintală, banii, cariera, tehnologia și nevoia de a schimba lumea. Alain de Botton

      Recomandarea psihologului MAZE:
      "Cartea reprezintă un efort util și lăudabil de a crește gradul de conștientizare asupra unei abordări mai umile și mai sănătoase de a trăi."


      Media

      Aceasta carte, un efort colectiv sub coordonarea lui Alain de Botton, trateaza multe subiecte printre care: sinele propriu, cum ne influenteaza intreaga voata primii ani de viata, viata de cuplu.

      Apreciez faptul ca este prezentata din perspectiva celor doua curentelor de gandire care au schimbat lumea si asta nu o face o carte de dezvoltare personala, ci o face o carte de analiza a lumii noastre emotionale care e diferita cu fiecare curent de gandire prezent in lume.

      Ceea ce m-a surprins placut in esenta a fost faptul ca Alain de Botton ne reaminteste in nenumarate randuri ca toti suntem cu aceleasi nevoi de baza si dezechilibre. Toti avem nevoie de intelegere si conectare. Toti suntem victime si salvatori. Toti avem dezechilibre. Toti avem tot felul de nelinisti, anxietati, frici si suferinte si toti vrem sa scapam de toate si nu stim cum sa facem asta.

      Este o carte de autocunoastere pe care as introduce-o in programa scolara, mai ales in cea a liceenilor.

      Va las cu un citat: "Întotdeauna motivul pentru care oamenii sunt răi e acela că se află în dificultate. Calomniază, bârfesc, denigrează, și mârâie pentru că nu sunt într-o stare bună. Deși par puternici, deși atacurile lor îi plasează într-un rol aparent dominant, intențiile lor rele sunt dovada de care avem nevoie pentru a ști cu siguranță că nu sunt bine. Teoria ar trebui să ne ajute să anulăm o parte din umilirea provenită din atacuri…nu suntem noi cei care trebuie compătimiți, ci atacatorul nostru care simte nevoia de a ne distruge."

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.