Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Penita aurie, inger sau calau?

      Penita aurie, inger sau calau?

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Varsta recomandata:
      8-10 ani, 10-12 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      48
      Ilustratori:
      Volum din serie:
      1
      ISBN:
      9786069276730
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 26cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Este o „Poveste pentru toate vârstele” aflată la început de drum.

      Istoria se confruntă în prezent cu o revoluţie pe care credem că o putem considera încă şi mai importantă decât cea industrială. Trăim într-o societate modernă, tehnologizată la maximum. Avem acces rapid la informaţii în diferite forme. Nici nu ne mai putem imagina viaţa altfel!

      Dar ne îndepărtăm tot mai mult de spiritualitate…

      O inimă de broscuţă vrea sa ne amintească, într-o formă originală, că în multe din colţurile pământului, civilizaţia a fost totuşi clădită pe o cultură creştină. Trei dintre personajele acestui prim volum reflectă tocmai acest lucru: sunt puşi faţă în Puricele – care provine dintr-un mediu lesne de imaginat (lipsit de multe din condiţiile unei vieţi decente) şi în mintea căruia ideile de Bine şi de Rău sunt prezentate în modul elementar de „rai” şi „iad” sau de „înger” şi „demon”) -, cu Viermişorul de Mătase – care provine dintr-un mediu elevat, civilizat, deţinând noţiuni avansate despre lume şi viaţă şi cu o Picătură de Sânge care reprezintă de fapt universalul, ceea ce aparţine tuturor, ceea ce stă la baza existenţei

      Dialogurile lor sunt deosebit de interesante! Confruntările ideilor personajelor, momentele lor de meditaţie, confesiunile pe care şi le fac sunt tot atâtea ipostaze în care vă puteţi regăsi fiecare dintre dv., iubiţi cititori. O nota aparte a cărții O Inimă de broscuta o reprezinta Povestea incarcerata, serialul ce precede fiecare volum, in care autorul descrie cum a luat nastere ideea scrierii acestei povesti.

      Pe măsură ce vom înainta în acest foileton, prefatat de scriitorul iesem Liviu Antonesei, povestile eroilor vor deveni din ce în ce mai complexe, ceea ce ne îndreptăţeşte să afirmăm că poate fi considerată o carte de învăţătură. Ceea ce nu inseamna ca are o tendinta moralista! In niciun caz! Dimpotriva, situatiile sunt tratate sub mai multe aspecte, tocmai in ideea ca cititorul sa fie cel care un mic tratat (de altfel) de filosofie, o POVESTE PENTRU TOATE VÂRSTELE.

      Deloc de neglijat este calitatea grafica a cartii. Frumos ilustrata, cu 46 de pagini de bandă desenată realizate de Șerban Andreescu, cartea de bucura de un tipar de exceptie, realizat in Italia.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.