Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Olive Kitteridge

   Olive Kitteridge

   10.0 / 10 ( 2 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2015
   Editura:
   Colectie:
   Premii:
   ISBN:
   9786067411911
   Dimensiuni: H: 20cm | l: 13cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   „Plăcerea de a citi Olive Kitteridge vine dintr-o identificare intensă a cititorului cu situații, cu personaje nu întotdeauna demne de admirat... Nu e nimic ieftin sau siropos în această carte.“ (The New York Times Book Review)

   „Amuzantă, răutăcioasă şi plină de remuşcări, doamna Kitteridge este o forţă, un caracter autentic. Când nu e în scenă, îi aşteptăm cu nerăbdare întoarcerea. Paginile cărţii se întorc datorită ei...” (San Francisco Chronicle)

   „Un portret răvăşitor şi profund al oamenilor din Maine, trăindu-şi vieţile de suferinţă tăcută împletită cu izbucniri de apropiere umană... Această culegere se citeşte uşor şi e imposibil de uitat.“ (Publishers Weekly)

   „Intuitivă, profund empatică şi totuşi plină de defecte, Olive este axa în jurul căreia gravitează treisprezece povestiri complexe, profund umane, alcătuind un veritabil roman.” (O Magazine)


   Colecția Clasici moderni Litera adună laolaltă scriitori moderni ale căror opere au devenit deja repere clasice, dar și autori contemporani a căror valoare literară le prefigurează statutul de „clasici”. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din ultimii 125 de ani – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.