Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Paste - Academia Barilla

   Paste - Academia Barilla

   0.0 / 10 ( 0 voturi)
   Categorii:
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2017
   Editura:
   Tip copertă:
   Hardcover
   Nr Pag:
   96
   ISBN:
   9786069100486
   Dimensiuni: H: 15cm | l: 11.5cm
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti.

   Pastele sunt plăcerea supremă a Italiei. Sunt simbolul unei culturi care celebrează nu numai experienţa şi creativitatea în bucătărie, ci şi bucuria de a petrece mai mult timp în jurul mesei. Pastele sunt o galaxie a gastronomiei, o aventură mereu inedită de forme, culori, arome şi stiluri. Ele sparg graniţele în materie de metode de gătit, istorie şi „acompaniamente” culinare. Indiscutabil, pastele cu cucerit lumea, începând cu Italia, unde au devenit, practic, un monument naţional închinat aşa-zisei la dolce vita.
   În bucătăria italiană, pastele pot suporta practic un număr infinit de combinaţii. Pot fi proaspete; umplute sau neumplute; frământate cu ou, ca în regiunile nordice, sau fără ou, ca în cele sudice. Iar sosurile pentru paste sunt alese în funcţie de forma pastelor şi de tipul ocaziei: posibilităţile sunt cu adevărat nelimitate, mai ales că sosul potrivit poate transforma pastele într-o salată răcoritoare de vară sau un deliciu cald, de iarnă.
   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.