Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Proiectul Autenticitatii

      Proiectul Autenticitatii

      7.0 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      416
      Traducatori:
      Original Language:
      Engleza
      Original Title:
      The Authenticity Project
      ISBN:
      9786064007742
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „O poveste superbă cu un mesaj puternic, perfect pentru timpurile noastre." - Jill Santopolo, autoarea bestsellerurilor Mai presus de cuvinte și Lumina pe care am pierdut-o

      Un caiet verde aduce laolaltă șase străini, între care se înfiripă prietenii neașteptate și iubiri profunde.
      Julian Jessop, un artist septuagenar excentric și solitar, crede că oamenii nu sunt sinceri unul cu altul. Dar dacă lucrurile ar sta altfel?
      Julian începe să scrie adevărul despre viața sa într-un caiet verde pe care îl lasă în cafeneaua lui preferată. Monica, proprietara cafenelei, găsește caietul, notează la rândul său câteva mărturisiri personale și îl lasă în barul de vizavi. În scurt timp, caietul circulă, iar cei care își spun povestea în paginile lui vor ajunge să se cunoască în cafeneaua Monicăi.

      Galeria de personaje din Proiectul Autenticității – printre care fermecătorul Hazard, care jură că va deveni abstinent, Alice, fabuloasa mamă de pe Instagram a cărei viață reală e mult mai puțin împlinită decât cea virtuală, precum și toți ceilalți prieteni ai lor – alcătuiesc o poveste care este, pe rând, ciudată și amuzantă, nespus de tristă și dureros de adevărată.

      O lecție despre curajul de a te arăta fără mască – ceea ce nu este atât de înspăimântător cum pare. Dimpotrivă, aceasta poate fi fericirea.

      „Proiectul Autenticității e o lectură extrem de plăcută și de reconfortantă." - USA Today

      „Un roman încântător, care abordează cu naturalețe subiecte dificile." - Kirkus Review

      „O poveste frumoasă și edificatoare despre cum ne creăm propria identitate." - Publishers Weekly

      „Clare Pooley vorbește despre răsplata pe care o primești atunci când te arăți așa cum ești, cu bune și cu rele." - People

      „Un amestec savuros de personaje memorabile, relații complexe, încurcături amuzante și nenumărate întorsături de situație. În cazul în care cafeneaua Monicăi ar exista în realitate, m-aș opri acolo în fiecare zi." - Laurie Frankel, autoarea bestsellerului Adio, deocamdată

      „Ingenios și tulburător, romanul lui Pooley vorbește deschis despre cum denaturăm cu toții adevărul despre noi. O carte care te pune pe gânduri." - Sophie Kinsella, scriitoare

      Clare Pooley a lucrat timp de 20 de ani în lumea trepidantă a publicității înainte de a deveni mamă cu normă întreagă. A absolvit Newnham College, Cambridge, cu o diplomă în economie.
      În 2015, a creat blogul, Mummy was a Secret Drinker, unde a început să scrie sub pseudonim despre viața ei după renunțarea la alcool.
      A debutat cu The Sober Diaries, o poveste care descrie primul său an de abstinență și cum a ieșit învingătoare în lupta cu cancerul de sân.
      Proiectul Autenticității, debutul său în ficțiune, a fost tradus în 16 limbi.
      Pooley scrie în bucătăria ei din Fulham, Londra, unde locuiește împreună cu soțul, cei trei copii, un cățel și un arici pitic african.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.