Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Revista Ballet Magazine #3
      Revista Ballet Magazine #3

      Revista Ballet Magazine #3

      10.0 / 10 ( 5 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      2000000935355
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cele mai importante evenimente și cele mai mari personalități ale baletului național românesc se vor regăsi într-o serie de articole de excepție, ce vor fi publicate în integralitate exclusiv în paginile acestui prim număr în format tipărit.

      Vă invităm să o descoperiți, în scris și în imagini pe Cristina Dijmaru, prim-solistă a Operei Naționale București, în noul său rol de mămică alături de, deja celebrul cățeluș Puccini. Vă propunem și un interviu de excepție cu Manuel Legris, în poziția sa de viitor Director artistic al Baletului teatrului La Scala din Milano.
      Veți putea găsi și povestea acestei renumite scene, Scala di Milano, și vă invităm să aflați și povestea “omului” din spatele managerului celui mai dinamic și de succes proiect de balet din România, într-un interviu pe larg cu Dl Ovidiu Dragoman, Directorul Teatrului de Balet Sibiu.

      Totodată, vom afla povestea unui alt etalon al baletului românesc! Mai precis Felicia Șerbănescu, unul dintre cei mai bine cotați artiști ai României. În perioada 2013-2015, a fost Director artistic și Maestru coregraf al Compartimentului Balet, al Operei Naționale Române Cluj- Napoca.

      Vă propunem de asemeni un prim pas dintr-un viitor “tur” pe care-l vom da printre școlile private de balet din România și din Europa. Vă invităm să aflați povestea “Dance Arts”, cea mai cunoscută și mai bine-cotată astfel de instituție din Viena. Școala este fondată și coordonată de două dintre cele mai respectate nume din domeniu – Boris Nebyla și Simona Noja-Nebyla. Descoperiți și povestea uneia dintre cele mai iubite și apreciate școli, și perechi de profesori de balet, din România: “Școala de balet Soleil” fondată și coordonată de către Camelia și Ștefan Soare, foști balerini ai Operei Naționale București.

      În același timp, din partea Profesor Dr. Mariana Pintilie, Director şi profesor al Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia”, Cluj-Napoca, vom avea perspectiva învățământului vocațional-artistic în vremuri de pandemie.

      Misha Tchoupakov, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați profesori străini în rândurile micilor balerini, este deasemeni prezent cu un interviu pe larg în paginile revistei Ballet Magazine România.

      Cele 12 micuțe balerine în devenire, selectate de public în cadrul proiectului “Ballerinas in red” vă vor delecta cu cele 12 povești despre drumul lor în acest domeniu artistic. Alături vor fi prezenți primii 5 elevi din seria “Elevi de elită”; un proiect dedicat copiilor români cu performanțe și rezultate deosebite obținute cu multă muncă, pasiune și determinare. Un proiect ce numără deja circa 20 de nume pe site-ul revistei Ballet Magazine și pe care acum îl prezentăm și în formatul nostru tipărit!

      Daria Chenikova – cea mai cunoscută și apreciată artistă a fotografiei de balet din Rusia și Andrei Mihai Cristian – românul cu cele mai frumoase “povești de balet în fotografie”, sunt cei doi fotografi ale căror lucrări au primit cele mai bune aprecieri din partea juriului proiectului “Ballet Photography by Ballet Magazine Romania”…și de aceea, vă invităm să-i descoperiți pe larg în interviurile acordate în exclusivitate revistei noastre.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.