Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Romeo si Julieta

   Romeo si Julieta

   8.9 / 10 ( 9 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2018
   Editura:
   Tip copertă:
   Hardcover
   Nr Pag:
   192
   ISBN:
   9786063323348
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   De la tragedia îndrăgostiților romantici din Romeo și Julieta la nebunia lucidă din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Macbeth, teatrul lui Shakespeare prezintă un imens repertoriu de personaje, figuri, situații istorice și conflicte existențiale. O călătorie fascinantă printre capodoperele celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor.

   Romeo și Julieta este cea mai faimoasă dramă a iubirii tragice dintre doi tineri. Sfidând vrajba care le desparte familiile, Romeo și Julieta trăiesc extazul trecător al drăgostirii, căsătoriei și iubirii împlinite, dar o seamă de dușmănii mai vechi si de coincidențe nefericite îi împing la sinucidere.

   Piesa reprezintă un amestec inegalabil de lirism romantic și comedie de limbaj îndrăzneață, de armonie și violență.De la tragedia îndrăgostiților romantici din Romeo și Julieta la nebunia lucidă din Hamlet, de la drama geloziei din Othello la obsesia pentru putere din Macbeth, teatrul lui Shakespeare prezintă un imens repertoriu de personaje, figuri, situații istorice și conflicte existențiale. O călătorie fascinantă printre capodoperele celui mai mare dramaturg al tuturor timpurilor.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.