Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Si a fost seara, si a fost dimineata

      Si a fost seara, si a fost dimineata

      5.2 / 10 ( 27 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      720
      Colectie:
      ISBN:
      9786060064299
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm
      Adaugă în coș
      7400
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere
      La mai mult de 30 de ani de la aparițiabestsellerului Stâlpii Pământului, autorul revine cu un roman introductiv. Este o fascinantă geneză a istoriilor povestite de Follett în stilul caracteristic.

      Anul 997. Anglia este atacată de normanzi și de vikingi. Ceiaflați la putere împart dreptatea după voința lor, fără să le pese de oamenii de rând și deseori în conflict cu regele. În aceste vremuri tulburi, se împletesc viețile a trei personaje: un tânăr constructor de ambarcațiuni, a cărui casă este atacată de vikingi, iar el este forțat să ia viața de la capăt... O nobilă normandă care se căsătorește din dragoste și-și urmează soțul peste mare, însă, în această lume angajată într-o luptă brutală pentru putere, constată că un singur pas greșit i-ar putea fi fatal... Un călugăr care visează să-și transforme umila abație într-un centru de învățare admirat în toată Europa. Și fiecare intră într-un conflict periculos cu un episcop isteț și nemilos, care va face orice pentru a-și spori averea și puterea.


      KEN FOLLETT este unul dintre cei mai iubiți autori din lume, cu 31 de cărți publicate și peste 170 de milioane de copii vândute. Seria Kingsbridge, din care mai fac parte Stâlpii pământului, O lume fără sfârșit și Coloana de foc, s-a vândut în peste 40 de milioane de copii în întreaga lume. Follett trăiește în Hertfordshire, Anglia, împreună cu soția sa, Barbara. Ei au cinci copii, șase nepoți și doi labradori.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.