Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Sirenele de pe Titan

      Sirenele de pe Titan

      7.7 / 10 ( 6 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      336
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067102314
      Dimensiuni: l: 11cm | H: 18cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Însoţit de mastiful Kazak, Winston Niles Rumfoord traversează în nava sa o zonă necartografiată a spaţiului, trecând printr-un infundibul cronosinclactic. În urma acestui zbor, Rumfoord nu mai poate exista fizic pe Pământ decât o dată la cincizeci şi nouă de zile terestre, când îşi face apariţia pentru a-şi informa soţia despre ce o aşteaptă în viitor (cealaltă consecinţă a acestei stări nemaipomenite fiind darul clarviziunii). Malachi Constant, cel mai bogat, norocos şi depravat om din lume află şi el în urma unei astfel de materializări ce îi rezervă destinul. Numai că, fiind vorba de un roman de Vonnegut, destinul uman capătă noi înţelesuri aici, căci satira scriitorului e nemiloasă şi nu cruţă nimic, de la ideea de liber arbitru, la religie, la întreaga istorie a umanităţii.

      Sirenele de pe Titan este cel de-al doilea roman scris de american, dar toate coordonatele care fac din Vonnegut un mare scriitor sunt prezente în el.

      „Cea mai bună carte a lui Vonnegut, în care autorul se încumetă nu numai să pună întrebări fundamentale despre fiinţa umană, ci să şi ofere răspunsuri la ele.” - Esquire

      Media

      Crăciunul lui 2017, anul în care am înțeles mai bine ca niciodată ce înseamnă societate polarizată, e cel mai potrivit moment să faci cadou o carte despre infundibule cronosinclastice. Fiindcă în infundibulele astea (care au și un nume irezistibil) pot coexista fără probleme mai multe adevăruri și „se văd moduri foarte diferite în care poți avea perfectă dreptate”. Sirenele de pe Titan e al doilea roman publicat de Kurt Vonnegut (1959) și, într-un fel, e o enciclopedie a tuturor motivelor pentru care-mi doresc ca, într-un univers paralel, Vonnegut să fie bunicul meu scriitor.

      Mai multe detalii găsiți aici.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.