Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Supergenele

      Supergenele

      Descatuseaza puterea uluitoare a ADN-ului pentru o sanatate si o stare de bine optime
      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Nr. pagini:
      352
      Colectie:
      ISBN:
      9786067890037
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „O lectură esențială pentru toți cei interesați să-și activeze genele sănătății, fericirii și longevității!" - Dr. Mark Hyman, autorul cărții The Blood Sugar Solution


      Autorii bestsellerului Supercreierul prezintă o nouă și îndrăzneață înțelegere a genelor umane și a modului în care modificări simple ale stilului de viață ne pot schimba sănătatea generală. Saltul către „starea de bine radicală" este o promisiune ce așteaptă să fie împlinită.

      Vreme de decenii, s-a crezut că genele ne determină destinul biologic. Acum, noua genetică ne învață că genele sunt dinamice și răspund la tot ceea ce gândim, spunem și facem. Dintr-odată, au devenit aliații noștri cei mai puternici în încercarea de înnoire personală. Putem optimiza comportamentul și expresia genelor, pentru a ajunge la o stare de sănătate și împlinire la care nici nu visam cu puțin timp în urmă. Impactul asupra prevenirii bolilor, imunității, îmbătrânirii și bolilor cronice este fără precedent.

      Dr. Deepak Chopra este cunoscut în lumea întreagă pentru munca sa de pionierat în medicina integrativă și transformare personală. A publicat peste 80 de cărți traduse în mai bine de 43 de limbi, multe dintre ele ajungând pe lista de bestselleruri New York Times.

      Dr. Rudolph E. Tanzi este profesor „Joseph P. și Rose F. Kennedy" de neurologie la Universitatea Harvard și director la Unitatea de Cercetări pentru Genetică și Îmbătrânire de la Spitalul General Massachusetts. Pentru studiile inovatoare legate de boala Alzheimer a primit un prestigios Premiu Smithsonian.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.