Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Talmaciri politicale

   Talmaciri politicale

   10.0 / 10 ( 2 voturi)
   Limba:
   Romana
   Data publicării:
   2015
   Editura:
   ISBN:
   9786068396842
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   S-ar putea să-ți placă și:
   Descriere

   "Politicul este inamicul istoriei, duşmanul cetăţeanului, servilul sclav al îmbuibatului, rezultatul ambâţului şi mândriei, drumul spre pierzanie al omeniei, dacă nu cumva al omenirii. Răul, altfel spus. Politicul se luptă cu apărătorii binelui, pentru că politicul este hrăpăreţ şi uituc. Politicul este omul politruc în persoană. Punct! Polivalenţa scriitoricească a lui Mihail Soare îi permite acestuia să „gazetărească” original şi alambicat, dar cuceritor, tălmăcind politicul despre care vorbeam altcumva decât o face restul lumii, cu ironie fină, dar pişcătoare-n draci (pentru ăia care se prind), cu talent de scamator invidiat de ageamii, cu erudiţie de renascentist rătăcit în alt ev şi cu ochiul scrutător al analistului nepartizan.”
   Mihai Mărgineanu, muzician şi actor

   "Cel mai periculos om, pentru orice guvern, este cel care poate gandi pentru sine, fara sa tina cont de superstitii si tabu-uri. Aproape invariabil ajunge la concluzia ca guvernul sub care traieste este nesincer, nebun si intolerabil, si astfel, daca este romantic, incearca sa-l schimbe. Si daca nu este romantic el insusi, este capabil de a raspandi nemultumirea printre cei care sunt."
   Henry Louis Mencken (1880-1956), critic literar, jurnalist si filolog american.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.