Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      The Wine Book of Romania. Volume 2

      The Wine Book of Romania. Volume 2

      6.4 / 10 ( 42 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      432
      ISBN:
      9789730240313
      Dimensiuni: l: 24.5cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      The Wine Book of Romania, ghidul celor mai bune vinuri romanesti, volumul 2, autor Marinela Vasilica Ardelean.

      Dupa o prima editie de succes, The Wine Book of Romania volumul 2 s-a lansat sambata 20 mai 2017 in deschiderea festivalului RO-Wine l The Wine Festival of Romania, la Fratelli Bucuresti. The Wine Book of Romania este primul ghid al celor mai bune vinuri din Romania si din Republica Moldova, fiind o carte de vizita personalizata pentru industria vinurilor si un instrument util pentru promovarea lor in intreaga lume.

      Primul volum al The Wine Book of Romania care a fost lansat in 2016 s-a vandut intr-un numar de 6000 de exemplare, iar stocul a fost epuizat in 6 luni de la lansare.

      Toate vinurile prezentate in The Wine Book of Romania au fost evaluate de un juriu format din experti internationali: Rod Smith (Master of Wine – Franţa), Paul Robert Blom (degustator internaţional de vinuri – Olanda), Luiz Alberto (fondatorul comunitatii #winelover), Galina Niforou (Asociaţia Exportatorilor de Vin – Bulgaria), József Kosarka (presedinte al Asociatiei Somelierilor din Ungaria), Maria Sofia Dare Biancolin („Wine and More”– Germania), Elias Macovela (blogger de profil si activist al vinului – Portugalia).

      In urma acestei evaluari, au fost descrise si clasificate 279 de vinuri apartinand a 75 crame, 60 din Romania si 15 din Republica Moldova.

      Daca in primul volum 15% dintre vinurile evaluate au obţinut 5 stele, cei care vor rasfoi volumul al doilea vor descoperi 50 de vinuri care au primit calificativul maxim din partea juriului, reprezentand un procent de 18%. Noutatea absoluta fata de primul volum al ghidului o reprezinta introducerea unui capitol dedicat exclusiv distilatelor din vin („vinars” in Romania şi „divin” in Republica Moldova). Au fost degustate şi notate 19 distilate, dintre care 16 din Republica Moldova şi 3 din Romania.

      In vederea realizarii acestui volum, Marinela V. Ardelean, autor The Wine Book of Romania, a vizitat timp de 3 luni crame din Romania si Republica Moldova, a degustat aproape 3.000 de vinuri, dintre care a selectat maximum cinci etichete de la fiecare producator.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.