Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Tronul gol. Volumul 8

      Tronul gol. Volumul 8

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      336
      Colectie:
      ISBN:
      9786063330711
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      TRONUL GOL este al optulea roman din seria de succes Ultimul regat scrisă de Bernard Cornwell, o cronică a istoriei Angliei de la începuturile sale, „la fel de captivantă ca Urzeala tronurilor, dar inspirată din evenimente reale“ (The Observer), serie care a stat la baza unui excepţional serial de televiziune realizat de BBC.


      ANGLIA, începutul secolului al X-lea, o perioadă de profunde o schimbări. În timpul noilor raiduri vikinge, Æthelred, conducătorul Merciei, moare fără a lăsa un moştenitor legitim. Saxonii din vest îşi doresc conducerea, dar Uhtred a susţinut-o mult timp pe Æthelflaed, sora regelui Edward al Wessexului şi văduva lui Æthelred. Foarte iubită şi respectată, aceasta are toate calităţile unui lider, dar ar putea oare războinicii saxoni să accepte vreodată o femeie drept conducător?

      BERNARD CORNWELL scrie un roman istoric şi de aventuri excepţional, un roman despre curaj, trădare, datorie, devotament, dragoste şi luptă, aşa cum se văd prin ochii unui războinic a cărui loialitate este împărţită între două lumi. „Cornwell combină perfect istoria şi personalităţile Angliei o secolului al Xlea cu nenumărate scene de bătălie şi trădare. Dacă există vreun cititor de romane istorice care să nu-l fi citit pe Cornwell, recomandaţi-i această serie.“ Library Journal
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.