Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Ultima scapare

      Ultima scapare

      9.8 / 10 ( 5 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      ISBN:
      9786064000521
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Un thriller psihologic ambitios si plin de adrenalina, in care nimic nu este ceea ce pare.

      Ted McKay are tot ce isi doreste: o sotie frumoasa, doua fete minunate si o slujba foarte bine platita. Cand este diagnosticat cu tumoare cerebrala in faza terminala, hotaraste sa-si traga un glont in cap. Dar e intrerupt de soneria de la intrare. Justin Lynch isi face aparitia la usa lui, cu o propunere ciudata. Sa ucida doua persoane: un criminal si un om bolnav de cancer in faza terminala, care, asemenea lui Ted, vrea sa moara. In schimb, cineva il va omori pe Ted. Familia lui va fi astfel crutata de consecintele psihologice devastatoare provocate de sinuciderea sa. In timp ce Ted comite crimele, unele situatii i se par stranii. Victimele ii stiu numele si evoca secvente ce-i sunt familiare. Si mai ciudat, Ted recunoaste locuri si oameni de care n-ar trebui sa aiba habar. Pe masura ce o ia razna, ii revin in minte secrete intunecate din trecut.

      “Viziuni de cosmar, rasturnari de situatie halucinante si un stil narativ caleidoscopic fac din povestea lui Axat una trepidanta, dar la baza acestei aventuri literare pe alocuri infricosatoare se afla un roman politist ingenios construit, care uimeste, tulbura si incanta in egala masura.” - Publishers Weekly “Adevarul si iluzia se impletesc intr-o tesatura invizibila in aceasta poveste uluitoare. Federico Axat este genul de scriitor hipnotic pe care adori sa-l citesti, dar pe care nu-l poti crede in totalitate.” - The New York Times “In romanul lui Federico Axat se intalnesc elemente din Hitchock, P. D. James sau Ruth Rendell, dar el duce suspansul mult mai departe.” - New York Journal of Books “Un thriller psihologic in care totul e inselator, inclusiv in mintea protagonistului, iar piesele se misca exact ca intr-o partida de sah.” - El Mundo

      Federico Axat s-a nascut la Buenos Aires, in 1975. De profesie inginer, pasiunea pentru carti l-a facut sa descopere vocatia scrisului. Celelalte romane ale sale sunt: Benjamin (2010), El aula 19 (2012) si El pantano de las mariposas (2013). Ultima scapare, un fenomen literar international, este in curs de publicare in peste 35 de tari, iar drepturile de ecranizare au fost achizitionate de catre Anonymous Content (care a produs The Revenant: Legenda lui Hugh Glass si Detectivii din California) si Campanario Entertainment.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.