Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Viata care i s-a dat

      Viata care i s-a dat

      1.8 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2019
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      472
      Traducatori:
      ISBN:
      9786064005595
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Un roman impecabil, care îi va încânta pe cititori.” - Publishers Weekly

      Lilly Blackwood trăiește închisă într-o cameră din podul conacului Blackwood. Nu are voie să iasă afară, părinții insistă că așa e cel mai bine, lumea s-ar speria de înfățișarea ei. Dar, într-o seară de vară din 1931, Lilly este scoasă în sfârșit din casă — și e vândută circului care tocmai a poposit în apropiere. La început, circul este o nouă închisoare pentru ea, dar în scurtă vreme viața lui Lilly se schimbă...
      După mai bine de două decenii, tânăra Julia Blackwood primește moștenire conacul Blackwood și ferma de cai. La întoarcerea acasă, Julia retrăiește amintirile dureroase ale copilăriei sale pline de interdicții și descoperă dormitorul secret din pod, precum și pozele unei fete neobișnuite. Care să fie misterul ei?
      Pendulând între povestea Juliei și a lui Lilly, Ellen Marie Wiseman face portretul a două femei cu destine neobișnuite într-un roman tulburător, presărat cu momente fermecătoare de speranță și bucurie.

      “Viața care i s-a dat descrie un labirint al dorințelor. Confruntarea dintre speranțe și realitatea crudă, dintre mame și fiice, trecut și prezent, culminează într-un final senzațional.” - Fore Word Reviews

      “Wiseman a scris o poveste captivantă despre secretele a două fete care nu vor decât să fie iubite. Cei cărora le-a plăcut Apă pentru elefanți de Sara Gruen vor fi fermecați de Viața care i s-a dat.” - Library Journal

      “O alegere excelentă pentru cine vrea să citească un roman cu personaje feminine puternice.” – VOYA Magazine

      Ellen Marie Wiseman
      , născută în nordul statului New York, a descoperit încă din copilărie plăcerea cititului și a scrisului. Este o autoare de succes, ale cărei romane au fost traduse în 20 de limbi și s-au vândut în peste două milioane de exemplare.
      The Plum Tree, romanul ei de debut, este bazat pe poveștile mamei sale despre copilăria în Germania în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Următorul său roman, What She Left Behind, a apărut în 2013 și a fost tradus la Editura Trei în 2017, cu titlul Ce a lăsat în urma ei. Cea de-a treia carte a sa, Coal River, a fost publicată în 2015.
      În prezent, Ellen Marie Wiseman locuiește în Ontario, împreună cu soțul său și cei trei căței ai lor. Când nu scrie, adoră să-și petreacă timpul cu copiii și nepoții ei.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.