Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vulpea albastra

      Vulpea albastra

      9.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Nr. pagini:
      152
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734648979
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Anul 1883, Islanda. Cu putin timp inaintea noptii polare, un barbat, pastorul Baldur Skuggason, este atras ca prin farmec de o vulpe albastra in pustietatea inghetata. Destinul sau se va intersecta cu cel al botanistului Friðrik B. Friðjonsson, care se pregateste sa inmorminteze o tinara bolnava de sindromul Down, salvata cu ani in urma dintr-un naufragiu. Din povestile aparent disparate ale personajelor se intrupeaza un roman deopotriva misterios si poetic, o parabola despre creatie si sacrificiu, un basm intunecat in care umorul si lirismul se impletesc stralucit, confirmind talentul literar al unui scriitor de talie internationala. Romanul Vulpea albastra a fost laureat cu Premiul pentru literatura acordat de Consiliul Nordic, cea mai inalta distinctie literara nord -europeana.

      „Vulpea albastra e un roman magic.” (Björk)

      „Vulpea albastra isi zugraveste lumea in culori si detalii sclipitoare, precise, concrete, iar oamenii par misteriosi, de nepatruns. Romanul e o parabola, comica si lirica, despre natura lucrurilor.” (The Times)

      „Sjon e ca o cotofana: ia mituri si povesti din timpuri si locuri disparate si le tese laolalta. Rezultatele nu sint bizare – Sjon nu se fereste de adevarurile neplacute, nici in lumea asta, nici pe tarimul mitului – , iar in spatele naratiunilor jucause si aparent exuberante seaflaointeligentaextraordinara.” (The Times Literary Supplement)

      „Un roman translucid, in care cititorul simte cum, dincolo de suprafata, se misca lucruri stranii si luminoase, ce lasa in urma o serie de mici capcane ascunse.” (The Independent)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.