Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Zile barbare
      Zile barbare

      Zile barbare

      Viata de surfer
      9.3 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2020
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      408
      Original Title:
      Barbarian Days
      Premii:
      ISBN:
      9786069484357
      Dimensiuni: l: 16,5cm | H: 23,5cm
      Adaugă în coș
      6500
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Zile barbare nu este doar povestea unei vieți de surfer, este o autobiografie intelectuală, o istorie socială a deceniilor 60 - 80, un road movie literar și o explorare extraordinară a unui sport atât de exact și atât de puțin înțeles.

      Totul a început când Finnegan a descoperit surful, în anii copilăriei petrecuți pe plajele californiene și ulterior în spectaculosul Hawaii, în vremea în care producătorii americani descopereau „decorurile naturale” ale celebrelor insule - tatăl autorului a fost producătorul serialului TV Hawaii Five-O. Mânat de un spirit aventuros și o curiozitate ieșite din comun, tânărul avea apoi să vâneze valuri în lumea largă, ani la rând, începând cu insule din Pacificul de Sud, apoi Australia, Asia, Africa, coasta de vest a Europei și culminând cu coasta de est a SUA. Oamenii pe care îi întâlnește nu fac însă parte dintr-un decor exotic, autorul trăind alături de ei fiecare moment al zilei, îndrăgostindu-se de simplitatea vieții de pescar din insula Samoa, de valurile legendare de pe Maui, de locuitorii coastelor australiene, de tinerii revoltați din Africa de Sud.

      Memoriile lui Finnegan sunt descrierea lucidă a unei pasiuni care l-a impulsionat, de-alungul anilor, să se cunoască pe sine și să devină jurnalistul, reporterul de război și scriitorul de mai târziu.

      WILLIAM FINNEGAN, jurnalist la New Yorker, a devenit cunoscut pentru reportajele sale din zone de conflict din întreaga lume, în anii războaielor din Somalia, Sudan, Mexic, America Latină sau Africa de Sud.

      Este autorul volumelor Cold New World, A Complicated War, Dateline Soweto și Crossing the Line și laureat a numeroase premii jurnalistice. În 2015, Finnegan a surprins pe toată lumea când a publicat autobiografia Zile barbare, dezvăluind nu numai pasiunea de-o viață pentru surf dar și un incontestabil talent literar. Volumul a intrat direct în topul New York Times iar un an mai târziu a primit Premiul Pulitzer pentru Autobiografie. În prezent, Finnegan lucrează și locuiește la New York dar mai are timp și de surf.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.