Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Alice in Tara Minunilor / Alice in Wonderland

   Alice in Tara Minunilor / Alice in Wonderland

   9.4 / 10 ( 7 voturi)
   Categorii:
   Categorie E:
   Film artistic
   Regizor:
   Scenarist:
   Linda Woolverton, Lewis Carroll (books)
   Aspect:
   1.85:1 / 16x9
   Distribuție:

    Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham

   Bonus:

   Animaţia Dinsey aici prezentă combină de fapt elementele cu cea mai mare priză la public din Alice în Ţara Minunilor şi alte scrieri ale lui Lewis Carroll. Într-o după-amiază plictisită, urmărind Iepurele Alb, care intră în scenă repetînd „Am întîrziat, am întîrziat”, Alice ajunge în ciuda lume a Ţării Minunilor. Aici, ea va creşte în înălţime sau se va pitici urmînd instrucţiunile date de o omidă, va lua parte la petrecerea prilejuită de o „Neaniversare foarte fericită”, în grădina Pălărierului Nebun şi a Iepurelui de Martie, se va minuna de filosofările Pisicii de Chesire (cea care poate dispărea după voie, lăsîndu-şi numai zîmbetul să atîrne în urma sa), va asculta cu atenţie maximă povestea Morsei şi a Tîmplarului şi-şi va încheia ziua cu un joc de crochet la casa Reginei de Inimă. Dar va reuşi Alice să se mai întoarcă acasă ? Sau va rămîne pierdută-n Ţara Minunilor, după cum vrea despotica Regină de Inimă ?

   Țara de origine:
   SUA
   Data publicării:
   2010
   Suport:
   DVD
   Număr discuri:
   1
   Culoare:
   Color
   Format video:
   Pal
   Format audio:
   DD 5.1
   Subtitrări:
   romana
   Audio:
   engleza
   Durată:
   108
   Rating CNC:
   AG
   Zona:
   2
   Cod de bare:
   5948211024499
   Indisponibil
   Indisponibil online

   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 150 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Pravaliti-va in vizuina iepurelui impreuna cu Alice, pentru o aventura fantastica, prezentata de Walt Disney Pictures si Tim Burton. Tentanta, plina de vraja, Alice in Tara Minunilor aduce acum o noua prezentare a uneia dintre cele mai indragite poveste ale tuturor timpurilor. Alice (Mia Wasikowska), acum in varsta de 19 ani, se intoarce pe taramul fantastic unde a ajuns prima data cand era copil, pornind intr-o noua calatorie, pentru a-si descoperi adevaratul destin. Aceasta Tara a Minunilor este o lume mai presus de imaginatia oricui, care nu seasmana cu nimic din tot ce ati vazut pana acum. Personajele minunate pe care le iubiti prind din nou viata, acum mai colorate si mai expresive ca oricand. Il regasim pe Palarierul Nebun (Johnny Depp), Regina Alba (Anne Hathaway), Regina Rosie (Helena Bonahm - Carter), Iepurele Alb (Michael Sheen) si multi altii. O experienta cinematografica extraordinara - Alice in Tara Minunilor este oa devarata delectare pentru ochii, urechile si inima voastra, o poveste care va cuceri spectatorii "de toate marimile".

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.