Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   carturesti.ro livrează normal și nu există întreruperi. Pentru comenzi telefonice puteti apela 0376 448 000, de la 9 la 20. Orice comandă pe carturesti.ro inseamnă o șansă în plus pentru supraviețuirea tuturor librăriilor Cărturești!

   Fals tratat de mantuire a sufletului

   Fals tratat de mantuire a sufletului

   5.0 / 10 ( 1 voturi)
   Categorii:
   Categorie E:
   Film artistic
   Distribuție:
   Ioan Andrei Ionescu, Bogdan Nechifor, Remus Mărgineanu
   Studio:
   Țara de origine:
   Romania
   Data publicării:
   2018
   Suport:
   DVD
   Număr discuri:
   1
   Culoare:
   Color
   Format video:
   Pal
   Format audio:
   DD 5.1
   Subtitrări:
   romana, engleza
   Audio:
   romana
   Durată:
   90
   Rating CNC:
   N-15
   Cod de bare:
   2000000881669
   Indisponibil
   Indisponibil
   Preț valabil exclusiv online!
   Împachetare cadou gratuită!
   Transport gratuit peste 75 de lei.
   Retur gratuit în 15 zile.
   Ai întrebări? Contactează-ne!
   Descriere

   Sorin Toma este inspector la CNSAS. Aproape toată învățătura pe care o transmite Toma celui mai tânăr "ucenic" al sau este una a răzbunării și amenințărilor, sperând sa faca din acest tânăr un "vânător de securiști".
   Dar, Radu, care nu a trăit pe vremea comunismului îl pune la îndoială ori de câte ori are ocazia. Este momentul în care echipa Radu-Toma ia contact cu un dosar care pare sa aducă în prim-plan nu numai colaborarea cu Securitatea a unei fete bisericești - părintele Iustin, dar chiar un act criminal. În 1988, un tânăr student trecut la monahism a comis un act de suicid. Toma este convins ca bătrânul călugăr este implicat în sinuciderea novicelui. Cei doi urca la chilia părintelui Iustin, într-o peșteră aflata pe un vârf de munte. La finalul acestei confruntări de convingeri și energii umane, niciunul dintre cei implicați nu va mai fi la fel ca înainte.


   Sorin Toma is an angry and stubborn individual. In his years of working as an investigator for CNSAS (The Council of Study for the Archives of Securitate - the former Communist secret police) he has seen lots of evil deeds and scarce results. It seems that the only heritage he could pass onto his young colleague, the legal adviser Radu Olar, is one of hatred, threats and a built-up need of vengeance.

   When Radu is almost determined to leave this challenging partnership, the case of a lifetime shows up. New evidence seems to have come up leading to a possible indictment. A prominent religious figure of contemporary Romania - father Iustin Manu - seems to be not only a culprit for collaborating with the Communist police, but also possibly involved in a murderous act.

   Without the proper judicial authority, but attempting to force an explanation, the two investigators climb to father Iustin’s hermitage, in a cave at the top of a mountain. At the end of this battle of convictions and human energy, none of the protagonists will be the same as before.

   Recenzii și comentarii

   Nota

   de |

   Nu există recenzii pentru acest produs.
   Adaugă o recenzie
   Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.