Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Felix si Otilia

      Felix si Otilia

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Regizor:
      Distributie:
      Radu Boruzescu, Julieta Szonyi, Sergiu Nicolaescu
      Studio:
      Tara de origine:
      Romania
      Data publicarii:
      1972
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Mono / Bifonic
      Subtitrari:
      engleza, germana, romana
      Audio:
      romana
      Durata:
      147
      Rating C.N.C.:
      AG
      Cod de bare:
      5424491003632
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ramas orfan, fiul doctorului Sima, Felix, paraseste Iasiul pentru a merge la studii de medicina In Bucuresti. Este asteptat In casa batranului boier Costache Giurgiuveanu, unchiul si tutorele sau si al Otiliei, verisoara prin alianta, cu care fusese "logodit" In copilarie. Revederea este asteptata de cei doi tineri cu nerabdare. Conacul vechi, macerat de trecerea timpului, pare o nava In deriva. Aici isi duce traiul si sora boierului, Aglaia, cu toata familia ei numeroasa. Felix este primit de acestia cu raceala. Nimeni nu i-a pregatit un pat si o farfurie cu mancare. Tanarul descopera aici o lume urata, animata de interese meschine, avaritie atroce si falsitate. Intalnirea cu Otilia este o bucurie. Ea a devenit o femeie splendida, frumoasa, si atragatoare, dar... insotita pretutindeni de Pascalopol, un aristocrat intre doua varste, rafinat, curtenitor si foarte bogat.


      Familia Aglaiei sta la panda sa puna mana pe testamentul sau banii lichizi ai batranului avar Costache, care Incearca sa-i lase fetei un viitor asigurat. Mizerabilul avocat Stanica, ginerele Aglaiei, fura banii si provoaca decesul lui Costache. Ca o haita de pradatori, familia sare sa mosteneasca toata averea. Otilia este obligata sa aleaga Intre sentimentele sale pentru Felix - un modest student si dragostea lui Pascalopol, care-i asigura o viata fara privatiuni.

      Constienta de propriile limite dar mai ales hotarata sa sprijine cariera lui Felix, Otilia accepta oferta lui Pascalopol. Un vis frumos, pur, de iubire se spulbera in mizeriile unei lumi amenintate de iminenta razboiului. Pe front, Pascalopol ajunge pe mainile doctorului Felix. Moare ducand cu el secretul Otiliei. Felix pierde orice speranta de regasire a femeii iubite.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.