Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Filme de colectie anii 50 / Decades 50s Collection

      Filme de colectie anii 50 / Decades 50s Collection

      7.6 / 10 ( 5 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Data publicarii:
      2012
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Cod de bare:
      5949025014201
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Some Like It Hot (1959)

      Doi prieteni muzicieni - Joe si Jerry, cauta, fara prea mare succes, contracte de munca care sa-i ajute sa supravietuiasca. Dupa ce sunt martori la Masacrul Sfantului Valentin din Chicago, de teama ca vor fi cautati si eliminati, cei doi se vad nevoiti sa se deghizeze in femei, alaturandu-se unei orcheste feminine. Ajunsi in Miami, cei doi travestiti, acum Josephine si Daphne, isi asuma alte aventuri: Joe devine milionarul la care colega lor Sugar Kane viseaza, Jerry intra in jocuri de flirt cu un milionar batran care e gata sa-i ofere tot. Situatia se complica si mai mult cand in acelasi hotel sosesc capii Mafiei - lucru care ii pune pe fuga alaturi de cuceririle lor.

      Alexander the Great (1956)

      Regelui Filip al II-lea al Macedoniei i se naste un fiu- Alexandru, iar semnele prevestesc ca va fi un rege mai mare decat tatal sau, fapt pe care Filip nu-l poate accepta prea usor. Alexandru va creste sub indrumarea lui Aristotel, departe de curtea regala si de mama sa, Olympia, care fusese indepartata de Filip. Sirul neasfarsit de razboaie pe care-l poarta si problemele din capitala il vor face pe Filip sa-l cheme pe Alexandru si sa-l numeasca regent in Pella. Actiunile militare ale lui Alexandru il fac pe Filip sa-i ia inapoi functia si, totodata-i da de inteles ca intentioneaza sa se recasatoreasca cu Eurydice, nepoata lui Attalus, un apropiat de-al sau. In batalia de la Cheroneea(338 i.Hr.) Alexandru-i va salva viata tatalui sau, iar macedonienii vor invinge alianta formata in jurul Atenei, dar conditiile pacii nu vor fi dificile datorita rolului lui Alexandru. Dupa o cearta cu Filip Alexandru paraseste Pella, intorcandu-se doar dupa ce Eurydice-i naste lui Filip un fiu. Asasinarea lui Filip-i va deschide lui Alexandru drumul spre tron.

      The King and I (1956)

      Anna Leonowens, o vaduva engleza, ajunge in Siam in 1860 pentru a educa sotiile si copiii regelui tarii. Conflictul cultural dintre cei doi e doar un aspect al relatiei foarte complexe dintre cei doi. Prin intermediul Annei, regele afla ce inseamna responsabilitatile familiale specifice occidentalilor, in timp ce Anna va intelege ce important e pentru un conducator oriental sa isi pastreze pozitia si respectul supusilor, precum si respectarea traditiilor. Cu toate ca intre cei doi sunt multe diferente, Anna si regele ajung sa se respecte si intr-un fel sa se iubeasca. Filmul a fost recompensat cu Oscarul pentru interpretare masculina.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.