Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Filme de colectie anii 70/ Decades 70s Collection

      Filme de colectie anii 70/ Decades 70s Collection

      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Data publicarii:
      2012
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Cod de bare:
      5949025015215
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Patton (1970)

      Pelicula de faţă reprezintă biografia lui George S. Patton Jr., cel mai important general american al celui de-al doilea război mondial, considerat şi astăzi ca fiind un simbol cvasi-absolut al războinicului prin excelenţă. Un conducător de oşti excepţional, a rămas în memoria colectivă ca un tactician de primă mînă. Filmul înfăţişează traseul său militar, începînd cu participarea sa la campania din Africa de Nord pentru a continua cu experienţa sa pe frontul european. Poet şi istoric, crede că în trecut a fost un mare războinic şi este sigur de destinul său măreţ. Alături de aceasta, filmul prezintă şi personalitatea sa problematică, de temperamentul său coleric sau de dovezile de insubordonare, toate laolaltă făcînd să îi fie retrasă în cele din urmă comanda forţelor de ocupaţie aliate din Germania.

      The French Connection (1971)

      Buddy Russo si Popeye Doyle sunt 2 parteneri politisti care decid sa puna sub supraveghere un magazin de dulciuri, avand banuiala ca acolo se petrece ceva necurat. Astfel, ei descopera ca proprietarii sunt implicati in una din cele mai mari afaceri cu droguri din lume (Filiera Franceza), asa ca cei doi trec la treaba.

      A Bridge Too Far (1977)

      Toamna anului 1944. Armatele germane, infrinte in Normandia, se retrag in dezordine spre Germania. Inaltul comandament german spera sa reechipeze si sa reinarmeze diviziile aflate in deruta. De cealalta parte, Aliatii concep un plan de operatiuni, Market-Garden, care in opinia lor va aduce scurtarea razboiului. Obiectivul operatiunii erau o inaintare rapida spre nordul Olandei pentru a se putea invalui, ulterior, linia fortificata Siegfried. Cea mai mare lansare de desant aerian din istorie, trei divizii aliate si o brigada poloneza, trebuia sa asigure dupa parasutare un coridor cuprinzind o serie de poduri dintre care cele mai importante erau la Eindhoven, Grave, Nijmegen si Arnhem. Trupele terestre ar fi putut astfel inainta in siguranta spre obiectivul final, Arnhem iar de acolo spre Germania. Vremea improprie zborului, problemele cu comunicatiile si rapida reactie germana vor duce la un deznodamint neasteptat.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.