Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Filme de colectie anii 80 / Decades 80s Collection

      Filme de colectie anii 80 / Decades 80s Collection

      8.5 / 10 ( 2 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Studio:
      Data publicarii:
      2012
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Cod de bare:
      5949025015222
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Platoon (1986)

      O curajoasa si emotionanta privire aruncata asupra vietilor soldatilor unui pluton american, in timp ce patruleaza, lupta si mor in junglele Vietnamului, vazuta din perspectiva unui tanar recrut. Atunci cand doi Sergenti veterani intra in conflict, cand unul dintre ei participa la masacrul unui sat intreg, tanarul trebuie sa faca fata unei crize morale, pus in fata unor confruntari atat cu ororile razboiului, cat si cu dualitatea omului.

      Raging Bull (1980)

      Raging Bull este povestea lui Jake LaMotta, un pugilist care in momentul in care intra in scena isi distruge efectiv adversarul. El castiga mereu, si intotdeauna alearga dupa locul 1. Premiul lui este victoria. Numai ca Joey nu este capabil sa lase manusile de box in vestiare si le aduce cu el acasa, unde isi trateaza familia in aceeasi maniera in care isi trateaza si adversarul. Se poarta urat cu ei, le vorbeste de sus si e plin de furie pe care nu o poate stapani. El este o bomba cu ceas, care este gata sa explodeze in fiecare secunda. Cu toate astea el are pretentii mari de la familia lui. El vrea sa fie iubit si vrea sa ii iubeasca, dar mereu se iveste ceva care ii departeaza. Este mereu paranoic si gelos, si de multe ori orb in fata oamenilor care tin la el. Dar aceasta furie necontrolata l-a transformat in campionul care este. Numai ca in ringul vietii, el este singur si abandonat.

      Wall Street (1987)

      Filmul, pornit de la un fapt real care a starnit un adevarat cutremur in lumea finantelor, este un pamflet dspre imoralitate si o critica acida la adresa societatii americane. In acest demers critic, Gordon Gekko, un boss corupt, fara scrupule, il impinge pe un tinar broker, Bud Fox, pe calea necinstita a "turnatoriei" economice. Folosindu-se de informatii confidentiale obtinute tocmai de la omul pus sa vegheze asupra moralitatii Wall Street-ului, Gordon Gekko, devine prototipul imoralitatii renuntind la onestitate de dragul vietii de lux. Filmul Wall Street nu aduce critici sistemului capitalist, ci a culturii afacerilor din anii '80 dominate de cinism. Discursul lui Gordon Gekko ca "lacomia este buna" si "a purtat lumea inainte" reprezinta crezul afaceristilor anilor '80.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.