Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Joy / Joy

      Joy / Joy

      7.0 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Categorie:
      Film artistic
      Scenarist:
      David O. Russell, Annie Mumolo
      Aspect:
      1.85:1 / 16x9
      Distributie:
      Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2015
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      româna, engleza, araba, bulgara, croata, ceha, greaca moderna, ebraica, maghiara, islandeza, sârba, polona, portugheza iberica, slovaca, slovena, turca
      Audio:
      engleza dd 5.1, ceha dd 5.1, maghiara dd 5.1, polona vo dd 5.1, turca dd 5.1
      Durata:
      119
      Rating C.N.C.:
      AG
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5949025020530
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      JOY este povestea tumultoasa a unei familii de patru generatii, centralizata pe fata devenita femeie, care pune bazele unei dinastii de afaceri si devine lider pe propriile puteri. Tradarea, pierderea inocentei si cicatricile iubirii, deschid drumul în aceasta intensa comedie emotionala si umana despre transformarea într-un adevarat cap al familiei si al afacerii, într-o lume neiertatoare a comertului. Aliatii devin rivali si rivalii devin aliati, atât din familie, cât si din afara, în timp ce viata personala si imaginatia feroce a lui Joy o poarta prin furtuna pe care o are de confruntat. Câstigatoarea premiului Oscar®, JENNIFER LAWRENCE*, joaca alaturi de colegul câstigator de Oscar®, ROBERT DE NIRO,** BRADLEY COOPER, EDGAR RAMIREZ, ISABELLA ROSSELLINI, DIANE LADD, VIRGINIA MADSEN, ELISABETH RÖHM si DASCHA POLANCO. La fel ca în filmele anterioare ale lui David O. Russel, Joy sfideaza orice gen de a spune o poveste despre familie, loialitate si dragoste.

      Media
      "Tarantino o avea pe Uma, Woody Allen pe Diane Keaton (sau pe Mia Farrow, și pe toate celealte). Dar rar ne este dat să întâlnim un power couple regizor-actriță atât de interesant ca David O’Russell și Jennifer Lawrence. O poveste convențională spusă într-un mod neconvențional, un basm capitalist fără surprize mari pe firul dramatic, „Joy” nu e un film cu Jennifer Lawrence, ci și un film despre Lawrence, o declarație de dragoste făcută ei, gândită cap-coadă să o pună în valoare. Într-o poveste despre a te reinventa fără a te pierde, Lawrence e un paradox imposibil, dar perfect: în același timp, de neatins și cu picioarele pe pământ, regală și democratică, magnetică și banală." Alexandra Nistoroiu este povestitor și redactor-șef la Revista Arte și Meserii. Fiindcă n-a învățat să facă fotografie de portret, trișează scriind poveștile artiștilor care mișcă, uneori anonim, lumea. Face de șase ani jurnalism cultural și încearcă să îi învețe și pe alții să își găsească vocea. Mai scrie pentru Liternet și Hotnews.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.