Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pachet 3 DVD Colectia Catalin Peter Netzer - 3X

      Pachet 3 DVD Colectia Catalin Peter Netzer - 3X

      9.5 / 10 ( 4 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Studio:
      Tara de origine:
      Romania
      Data publicarii:
      2014
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Audio:
      romana
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      2000000376080
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pachetul contine filmele: Maria, Medalia de Onoare si Pozitia Copilului

      Poziția copilului”, primul lungmetraj românesc premiat vreodată cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, conține un making of al peliculei, scene inedite, care nu au rămas în varianta finală, precum și înregistrarea ceremoniei de decernare a premiilor de la Berlin. „Poziția copilului” vorbeşte cu dramatism, cu emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora.Pelicula este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii şi extensiile acestora asupra întregului sistem socio-economic din România de azi.

      Medalia de onoare” spune povestea lui Ion I. Ion (personaj interpretat de Victor Rebengiuc) , un pensionar de 75 de ani care își trăiește bătrânețea în anii de după Revoluție. Familia sa este dezbinată, nici prieteni sau rude nu are, iar întreaga sa viață este oglindirea pensionarului sărac și fără perspective de după 1989. Însă ceva îî schimbă, chiar și pentru puțin timp, viața.

      Filmul a primit Premiul Publicului și un Premiu Special pentru scenariu la Festivalul Internațional de Film de la Torino, Premiul Cineuropa și Mențiune Specială la Festivalul de Film Miami în 2010, Mențiune Specială, Premiul Holden pentru Cel mai bun scenariu și Premiul Publicului la Torino International Festival of Young Cinema, Premiul pentru Cel mai bun actor - Victor Rebenciuc, Cel mai bun scenariu - Tudor Voican, Premiul FIPRESCI, Greek Union of Film and Television Technicians Award și Silver Alexander la Festivalul de Film Thessaloniki din 2009. De asemenea, “Medalia de onoare” a primit și Premiul Juriului asociației criticilor de film (FIPRESCI) și un Premiu Special din partea Asociației Tehnicienilor de Film, Televiziune și Audio-vizual din Grecia, dar și Premiul pentru Cea Mai Bună Regie și Cea Mai Bună Interpretare - Victor Rebengiuc la TIFF, în 2010. DVD-ul conține mai multe bonusuri printre care și scene care au căzut la montajul final.

      Maria” reprezintă debutul în lungmetraj al regizorului Călin Peter Netzer. Pelicula lansată în 2003, a avut un succes răsunător la Locarno unde a câștigat mai multe trofee. Filmul este disponibil pentru prima data pe DVD.

      Cel de-al șaptelea copil al Mariei și al lui Ion vine pe lume în întuneric, în suferință și neînțelegere. Maria încearcă să găsească ceva de lucru, dar nimeni nu o ajută. Părăsită de soț, Maria refuză să-și vândă un copil și devine prostituată...
      Din distribuție fac parte: Diana Dumbravă, Șerban Ionescu, Horațiu Mălăele.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.