Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Salvati soldatul Ryan / Saving Private Ryan (4K/UHD)

      Salvati soldatul Ryan / Saving Private Ryan (4K/UHD)

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Scenarist:
      Robert Rodat
      Aspect:
      16x9
      Distributie:
      Tom Hanks, Matt Damon, Tom Sizemore
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      1998
      Suport:
      4K Ultra HD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      5.1
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      Engleza
      Durata:
      163
      Rating C.N.C.:
      N-15
      Cod de bare:
      5948211053895
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "Apreciat de critici si public, Salvati soldatul Ryan, regizat de Steven Spielberg, e un film de neuitat, care a avut un impact profund si de durata in toata lumea. Castigator a cinci premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun regizor, filmul a luat premii si pentru imagine, montaj, sunet si montaj de sunet.

      Mai mult de 70 de critici, inclusiv cei de la revista Time, USA Today, New York Times si Entertainment Weekly si grupuri de critici din New York, Chicago, Dallas-Ft. Worth si Marea Britanie l-au numit cel mai bun film al anului, in timp ce criticii din Los Angeles, Toronto si ai Asociatiei Criticilor de Film i-au acordat premiile pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor.

      In plus, Spielberg a primit al treilea premiu al Asociatiei Regizorilor din America, premiul American Legion ""Spiritul Normandiei"", un premiu de merit USO, precum si cel mai inalt premiu civil acordat de Ministerul Armatei. Ales de mai bine de 160 de topuri, Salvati soldatul Ryan a mai castigat Globul de Aur pentru cel mai bun film, la categoria drama, si premiul pentru cel mai bun regizor, premiul Asociatiei Producatorilor din America si zece nominalizari la Academia Britanica de Film.

      Salvati soldatul Ryan a fost pe locul intai la incasari, in 1998. Vazuta prin ochii unui pluton de soldati americani, povestea incepe cu Ziua Z a invaziei din cel De-al Doilea Razboi Mondial, apoi avanseaza dincolo de plaja, cand soldatii primesc o misiune speciala foarte periculoasa. Capitanul John Miller (Tom Hanks) trebuie sa-si duca oamenii in spatele liniilor inamice, pentru a-l gasi pe soldatul James Ryan, ai carui trei frati au fost ucisi pe front.

      In fata unor forte inamice coplesitoare, soldatii pun la indoiala ordinele. De ce isi risca viata opt soldati, pentru a salva unul singur? Inconjurati de brutalitatile razboiului, fiecare dintre ei trebuie sa gaseasca singur raspunsul si puterea de a triumfa cu onoare si curaj."

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.