Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Nu aveți produse în coș.
      Comandă
      ×

      Joi, 24 ianuarie, este zi liberă legală, iar seriviciul de asistență telefonică este închis.
      Comenzile înregistrate în intervalul 23 ianuarie, ora 16:00 - 24 ianuarie, ora 23:59, vor fi procesate începând cu data de 25 ianuarie. Îți mulțumim!

      Cafea macinata Switchmorn - Etiopia
      Cafea macinata Switchmorn - Etiopia

      Cafea macinata Switchmorn - Etiopia

      9.0 / 10( 3.0 voturi) Nota ta:
      Categorii:
      Brand:
      Tip:
      Cafea
      Cod de bare:
      0739189751860
      Dimensiuni: 250g
      Adaugă în coș
      40.9 4090
      În stoc
      Livrare în două zile!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 75 de lei.
      Poți returna acest produs în 15 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!

      Descriere

      Adevaratii iubitori ai cafelei apreciaza in mod deosebit cafeaua de origine pentru istoria din spatele ei si pentru calitatea inalta pe care o ofera, utilizand cele mai bune practici agricole care favorizeaza calitatea in detrimentul cantitatii. Cafeaua de origine SwitchMORN este facuta din boabe atent selectionate, de cea mai buna calitate, prajite uniform cu ajutorul tehnologiei Thermo Two, folosind profilul de prajire individual stabilit pentru fiecare dintre ele, macinate exact de cutitele Mahlkonig, pentru a reduce volatilizarea aromelor si a darui un gust distinct cu personalitate. Bineinteles ca aceasta cafea trebuie tinuta intr-un ambalaj pe masura, multistrat , cu supapa de sens , ce lasa eliminarea dioxidului de carbon din cafea spre exterior, dar nu lasa oxigenul si umiditatea sa patrunda in interior. SwitchMORN, iti impartaseste, cunostinte si pasiune pentru cafeaua de origine, punand in evidenta claritatea gustuli si aromele complexe ale cafelei.


      MOD DE PREPARARE: ibric, moka, metoda complementara

      SUGESTIE DE PREPARARE PRIN METODA ALTERNATIVA : pentru o ceasca de 180ml, folositi 2 lingurite de cafea de origine, macinata (8-10gr). Adaugati 5gr de zahar brun, apoi turnati apa fiarta, peste amestec. Omogenizati pana la obtinerea caimacului, peste care puneti cateva picaturi de apa rece, pentru o sedimantare mai rapida.

      Note: Fructe dulci-acrisoare

      Altitudine: 2000 -25000 m

      Procesare: Spalare si uscare la soare

      Varietate: Ethiopian Heirloom
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.
      Ajutor
      Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.