Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Porridge cu unt de alune si cacao

      Porridge cu unt de alune si cacao

      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Continut:
      ovaz porridge, alune prajite macinate(24%), nectar de cocos, bucati de cacao raw(7%), cacao pudra raw (2%), vanilie, sare de mare
      Tip:
      Cereale
      Tip produs:
      Porridge
      Ocazie:
      Aniversari
      Ambalaj:
      Cutie
      Dieta speciala:
      Nu
      Cod de bare:
      5060120283740
      Dimensiuni: 300g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      In pregatirea poridgului amestecam cei mai cremosi fulgi de ovaz scotieni impreuna cu bucatele de fructe iresistibil de moi, nuci bogate in proteine, seminte crocante si cereale hranitoare.

      Avem si poridge de ciocolata cu un gust desavarsit dat de o combinate de cacao nibs cu unt de alune, sau poridge cu unt de migdale crocante si sare de mare. Daca fructe cautati, va invitam sa gustati din Poridge-ul Fruti sau incercati Poridge-ul Organic cu un complex de cereale si seminte pentru un surplus de energie.

      Toate sortimentele contin doar ingerediente naturale, fara nici o urma de zahar rafinat sau uleuri hydrogenate si sunt bogate in fibre.

      Prepararea este foarte usoara, fie punand laptele fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se receasca, fie in mod traditional britanic care se gateste in 3 minute. Modul de preparare traditional Britanic este foarte asemanator cu prepararea de gris cu lapte: aduceti la fierbere si amestecati pentru 3-4 minute o jumate de cana de poridge cu o cana de apa sau lapte (sau jumatate apa, jumatate lapte). Pofta Buna!

      • Contine 24% alune
      • Fara zahar rafinat,Bogat in fibre
      • Se gateste in 3 minute-100% Natural

      Reteta traditionala britanica pentru porridge: Porridge-ul este un mic dejun cald si foarte sanatos (se gateste in 3 minute): ½ ceasca porridge (cc 55g); 1 ceasca lapte (vegetal) (200ml), un strop de sare dupa gust. Aduceti la fierbere si amestecati pentru 3-4 minute din cand in cand. Lasati putin sa se raceasca. Pofta buna!

      Reteta alternativa de vara: Porridge-ul se poate consuma ca muesli-ul punand lapte (vegetal) fierbinte deasupra si lasand apoi cateva minute sa se raceasca inainte de a fi consumat.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.