Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Sirop de merisoare fara zahar 300 ml

      Sirop de merisoare fara zahar 300 ml

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Continut:
      Ingrediente: suc de merișoare 100%. Fără zahăr, fără îndulcitori Conținut total zaharuri: maxim 12%. Produs de casă, fiert, sterilizat în baie de apă. A se păstra în locuri uscate și răcoroase. A se agita înainte de folosire. Diluție recomandată 1:5. A se refrigera după deschidere și a se consuma în 30 de zile.
      Tip:
      Sirop
      Ambalaj:
      Sticla
      Dieta speciala:
      Da
      Cod de bare:
      6426282491109
      Dimensiuni: 300g
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pentru toate vârstele, pentru cei care preferă fructele în locul zahărului, pentru cei care au ales să-l elimine din alimentație, pentru cei care nu pot să consume zahăr, am produs dulceață și sirop de merișoare fără un strop de zahăr sau alt îndulcitor.

      Cu un conținut ridicat de pectină - un conservant natural care păstrează principiile active și gustul fructelor proaspete - bunătățile fără zahăr din Cămara de la Munte pot fi consumate ca atare (deserturi, gustări, sosuri pentru carne, legume sau paste) sau cu o linguriță de miere, după preferință.
      Merișorul (afinul roșu) este un arbust stufos de 10-30 cm înălțime, care crește la altitudini mari, pe pajiști și în luminișuri. În România se găsește în tot lanțul carpatic, dar predominant în Apuseni. Datorită conținutului mare de principii active și de antioxidanți, merișorul (fructe și frunze) contribuie la prevenirea și tratarea următoarelor afecțiuni: bolile tractului urinar (în special la femei), infecțiile din organism, bolile cardiovasculare, ulcerul gastric, cariile dentare, bolile reumatice.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.