Products
Products
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   Cum sa nu-i faci la cap

   Cum sa nu-i faci la cap

   0.0 / 10 ( 0 votes)
   Categories:
   Limba:
   Romana
   Data Publicarii:
   2021
   Editura:
   Tip Coperta:
   Paperback
   Nr Pag:
   400
   Colectie:
   Traducatori:
   ISBN:
   9786069801062
   Dimensions: l: 13cm | H: 20cm
   Unavailable
   Indisponibil online

   Price applicable only to online purchases!
   Free Gift Wrapping!
   Free shipping over 150 RON
   You can return it in 15 days
   You got questions? Contact Us!
   Publisher's Synopsis

   Dacă majoritatea cărților de parenting oferă verdicte clare în privința „celor mai bune“ și „corecte“ practici specifice de îngrijire a copiilor, nu acesta este și scopul principal al acestui volum. În loc să fac asta, voi analiza cum un număr de aspecte variabile ale vieții tale te pot ajuta sau împiedica în sarcina de a satisface nevoile copilului sub 3 ani.

   ,,Ce sper să reușesc în această carte să explic este că aspectele practice reale ale satisfacerii nevoilor copiilor sub 3 ani nu reprezintă o problemă. Prin asta nu vreau să spun că e simplu ca bună ziua și nici că a fi mamă este altceva decât o muncă istovitoare, repetitivă și incredibil de exigentă din punct de vedere emoțional, intelectual și psihic. Ce vreau să zic este că, în momentul în care te oprești și te gândești la asta, majoritatea oamenilor pot schimba un scutec, ridica în brațe un bebeluș care plânge sau încălzi laptele pentru biberon. Pașii, material vorbind, de care este nevoie sunt ușori în esență. Dificultatea apare din a ști exact ce pași să întreprinzi, când și cum să-i execuți într-un moment dat.

   Provocarea pe care o ridică poziția de mamă a unui copil sub 3 ani este aceea de a aranja lucrurile în așa fel încât să nu te simți copleșită sau să te afli în permanență sub asediu.”

   Oliver James

   #psihologie #parenting #sănătateemoțională

   Oliver JAMES, psiholog de renume mondial, lucrează din 1988 ca scriitor, jurnalist, prezentator TV şi producător de documentare pentru televiziune. Este membru în consiliul de administraţie al SPECAL (organizaţie caritabilă adresată bolnavilor de Alzheimer) şi în cel al Homestart (fundaţie caritabilă pentru copii) şi oferă consultanţă în domeniul politicii sociale. Trăieşte în Oxfordshire împreună cu soţia şi cei doi copii.

   Recomandarea psihologului MAZE:
   "O carte pe care ar putea s-o citească orice părinte, chiar dacă s-ar putea să nu fie mereu de acord cu opiniile autorului. Fiecare părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său și cred că merită să citești punctul de vedere al autorului si sa te pastrezi deschis pentru a învăța ceva nou. O carte controversată care te provoacă să îți pui întrebări grele."


   Reviews and comments

   Nota

   de |

   There are no reviews yet for this product.
   Add a review
   You need to authenticate in order to add a review.