Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      R.O.O.T.S. (Route of Overcoming the Struggle)

      R.O.O.T.S. (Route of Overcoming the Struggle)

      10.0 / 10 ( 2 voturi)
      Categorii:
      Artist:
      Casa de discuri:
      Data publicarii:
      2009
      Numar de discuri:
      1
      Suport:
      CD
      Link-uri:
      Format audio:
      Stereo
      Cod de bare:
      0075678966880
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Rapperul american Flo Rida si-a lansat cel de-al doilea albumd e studio, R.O.O.T.S pe 31 martie 2009. Titlul este un acronim pentru Route of Overcoming the Struggle.
      Intr-un interviu pentru Billboard Magazine, Flo Rida a declarat ca inspiratia pentru album vine din succesul pe care l-a avut cu primul album, succes care nu a venit peste noapte. Isi are de asemenea inspiratia in calatoria artistului in Africa, unde declara ca a vazut luptele lor, ceea ce l-a determinat pe rapper sa sape si mai adanc in sentimentele sale.
      Primul extras pe single de pa album, Right Round, se afla pe prima pozitie in Billboard Hot 100 pentru cea de-a opta saptamana la rand. De curand, intr-o saptamana singleul a dobarat recordul de vanzari digitale din toate timpurile detinut inainte de singlelul de debut al artistului, Low (Feat. T-Pain). Right Round a avut mai bine de 636.000 de clikuri in prima saptamana de la lansare depasind impresionanta cifra de 467.000 atinse de Low in ianuarie 2008. Flo Rida si Right Round au devenit un fenomen global, singleul este momentan numarul unu peste tot in lume, incluzand Canada, Australia si Marea Britanie.
      La numai doua saptamani de la lansare, piesa a primit discul de platina de la RIAA pentru vanzarile digitale care in momentul de fata se apropie de 2 milioane – si il aduce la nivelul de cel mai rapid vandut digital track din istorie, la nivelul milioanelor.
      Urmatorul single R.O.O.T.S va fi Sugar (Feat. Wynter). Piesa premiata pe ultimele doua pe Billboard.com – este disponibila exclusiv pe iTunes, incepand de pe 17 martie.
      R.O.O.T.S. urmeaza succesului international de debut Flo Rida, MAIL ON SUNDAY, care a intrat in Top 5 in Billboard 200 la debutul din 2008. Ca si pe albumul anterior, Flo Rida colaboreaza cu o serie de staruri de prima mana ca Nelly Furtado, Ne-Yo, Wyclef Jean, si Akon, pe un album produs de Jim Jonson, Dr. Luke, will.I.am, Eric Hudson, Mike Caren, Oligee, si DJ Montay, care a produs Low.

      Listă piese:

      1. Finally Here 4:02
      2. Jump 3:28
      3. Gotta Get A (Dancer) 4:44
      4. Shone / Pleasure P 4:23
      5. Right Round 3:22
      6. R.O.O.T.S. 3:45
      7. Be on You 4:03
      8. Mind on My Money 3:31
      9. Available 4:24
      10. Touch Me 3:10
      11. Never 4:21
      12. Sugar / Wynter 4:12
      13. Rewind 4:29

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.