Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   carturesti.ro livrează normal și nu există întreruperi. Orice comandă pe carturesti.ro inseamnă o șansă în plus pentru supraviețuirea tuturor librăriilor Cărturești!

   Să stai numai în casă poate fi extrem de plictisitor, dar asta doar dacă nu încerci să explorezi noi lucruri sau să aprofundezi hobby-urile deja existente. Citește cărțile preferate, dar dă-le o șansă și celor pe care în mod normal nu le-ai încerca. Ascultă muzică și organizează concursuri de dans sau karaoke împreună cu familia. Ține un jurnal pe ale cărui pagini să faci și mici doodles pe fiecare colț. Redecorează-ți camera iar și iar până găsești feng shui-ul potrivit ție. Fă degustări de ciocolată sau vezi cine poate băga în gură mai multe bezele dintre tine și fratele tău. Orice alegi să faci, îți venim și noi în ajutor cu câteva sugestii, care în perioada 18 martie - 7 aprilie au până la 40% discount.

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.