Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă
   ×

   Luni, 24 ianuarie, este zi liberă legală, iar serviciul de asistență telefonică și scrisă este închis. Comenzile înregistrate in intervalul 21 ianuarie, ora 15.00 - 24 ianuarie, ora 23.59, vor fi procesate începând de marți, 25 ianuarie. Îți mulțumim!

   Cărțile anului 2021

   În ianuarie avem obiceiul de a privi înainte, după ce ne mai uităm, încă o dată sau de două ori, bine, înapoi. Ne amintim ce a fost mai bun sau mai trist, ba chiar ne premiem cele mai bune realizări din domenii variate. Pe carturesti.ro ne oprim de data aceasta asupra cărților. Am ales peste 100, și vă invităm să parcurgem împreună 2021, dar doar din perspectiva celor mai citite, discutate și așteptate cărți de peste an. Titluri pentru toate vârstele și gusturile, menite să vă îmbogățească nu numai biblioteca ci și spiritul, pentru un an nou, plin de alte și alte provocări. De la Legile fundamentale ale imbecilității umane, la Cum merge lumea, trecând pe la Omul în căutarea sensului vieții, mai sunt de descoperit și reeditări și cărți pentru copii. Toate au până la 20% reducere în perioada 11-25 ianuarie, numai pe carturesti.ro.

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.