Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Classics 2+1

   Am învățat să iubim din romanele rusești, ne-am exersat empatia alături de personajele puternice ale lui Dickens sau Wilde și am asistat la jocurile de putere imaginate de Fitzgerald. De câte ori ți-ai promis că vei reveni la sensibilitatea romanelor lui Jane Austen, imaginându-te într-o rochie de epocă victoriană? De câte ori, rezolvând diverse sarcini de serviciu sau casnice, te-ai imaginat vreun Sherlock cu șapcă și pipă?

   Adună cărțile lipsă din colecțiile de clasici în limba engleză și retrage-te între paginile lor, mai ales acum când, dacă achiziționezi trei cărți, plătești doar două, pe cea cu prețul cel mai mic o primești din partea noastră. În perioada 13 – 26 septembrie, pe carturesti.ro și în librării, lansăm provocarea de completare a colecțiilor de autori clasici din propriile biblioteci cu o promoție în regim de 2+1 la operele în limba engleză ale clasicilor voștri preferați. #cartediem

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.