Produse
Produse
  • Total RON Comandă
   x
   Nu aveți produse în coș.
   Comandă

   Pregătește-te să evadezi la Valencia!

   Un oraș port la Marea Mediterană, un planetarium, un oceanarium, cel puțin un muzeu interactiv, al treilea oraş ca mărime din Peninsula Iberică şi amprenta arhitectului Santiago Calatrava, Valencia este locul perfect pentru a admira întâlnirea dintre vechi și nou, alături de persoana preferată. Vă puteți lămuri împreună, la fața locului, acceptând provocarea noastră de a câștiga un city date cu Valencia.

   În perioada 1-30 septembrie orice comandă finalizată pe carturesti.ro intră la tragere la sorți pentru 3 (trei) city breaks* la Valencia. Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța “DA, vreau să particip la campania City break la Valencia” atunci când te afli la checkout. Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig! De restul ne ocupăm noi. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți până pe 22 octombrie 2021 și anunțați pe carturesti.ro și pe pagina noastră de Facebook. Succes!

   Regulamentul campaniei îl găsești aici.

   Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflați mai multe.